kompakt kisautó nőknek
Fotó: Freepik.com

A legtöbben ritkán tervezünk hosszú útra, és autónkat a mindennapi rutinfeladatok elvégzésére használjuk. Munkába megyünk vele, iskolába visszük a gyerekeket, elintézzük a napközbeni teendőket, vagy épp bevásárolunk. Ha kifejezetten ilyen egyszerű, városi szaladgálásra tervezett kocsit szeretnénk, a lehetőségek száma szinte kimeríthetetlen. A döntés tehát nem egyszerű. Most bemutatjuk azokat az alapvető tulajdonságokat, melyek segítenek abban, hogy kiderüljön, melyik számunkra a megfelelő kompakt kisautó. És bemutatunk néhány releváns, keresett modellt is!

Miniautó extrákkal vagy anélkül?

Városi használatra tervezett miniautót már nagyon kedvező áron találhatunk a piacon. A választás azonban leginkább attól függ, milyen igényekkel rendelkezünk a kompakt kisautó felszereltségét illetően. A klíma például manapság már egyáltalán nem a prémium kategóriás autók kiváltságát jelenti, és a legtöbb olcsó kompakt járműben is megtalálható. Akadnak azonban olyan extrák, melyekért már esélyesen mélyebbre kell nyúlni a pénztárcánkban. Ilyen lehet például egy parkolást segítő tolatóradar, a vészfékező és sávtartó asszisztens, vagy egy holttér-figyelő. Ezek az alapfelszereltség részét csak a drágább modellek esetében képzik. Éppen ezért érdemes körültekintően szétnéznünk és mérlegelnünk, mielőtt kiválasztanánk a számunkra megfelelő járművet.

új Yaris hibrid
Az új Yarist úgy tervezték meg, hogy megfeleljen a mindennapi városi élet egyre szigorúbb elvárásainak

Toyota Yaris utastér

Toyota Yaris például városi használatra tökéletes kompakt kisautó, melyet a biztonságos parkolás érdekében már tolatókamerával is felszereltek. Nem csak elegáns, de megbízható döntés is abban az esetben, ha egymagunk vagy kisebb család részére keresünk kényelmes, kompakt megoldást. Ha pedig valódi luxusra utazunk, akkor egy lehajtható tetős Mini kiváltságait szinte egyik hasonló méretű jármű sem képes felülmúlni. Még akkor sem, ha gyárilag hiper-szuper kiegészítőkkel van felszerelve!

Bonn japancseresznye MINI
Az új MINI Cabrio Sidewalk a nagyvárosi forgatagok üde színfoltja

MINI Cabrio Sidewalk

Share now automegoszto mini kabrio
Fotó: DMB

A következő oldalon további kisautó tippek várnak.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2