toyota yaris molnár andi kutyával
A híresség egy korallszínű öntöltő hibrid elektromos Yarisszal közlekedik majd

Az évek óta a hibrid nagykövetként tevékenykedő Király Viktor után újabb elismert hírességgel erősít a Toyota. A többszörösen díjazott, és több televíziós műsorban való szereplésével országos ismertséget és népszerűséget szerző, legutóbb pedig a TV2 nagysikerű műsora, a Dancing with the Stars zsűritagjaként a nézők szívébe magát belopó Molnár Andi a vadonatúj Toyota Yaris márkanagykövete lesz.

Értékek találkozása

A Toyota hazai szakemberei az említett műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns, kedves Molnár Andira. A sikeres, tehetséges, szerethető, életigenlő nő tökéletes megtestesítőjeként ideális választásnak tűnt a leendő slágermodell márkanagyköveti pozíciójára. „Molnár Andi természetes könnyedsége, vidámsága, életszeretete, kifinomultsága, és nem mindennapi szakmai sikerei ellenére is megkapó szerénysége nagy hatással volt ránk. Amikor pedig megismerhettük a környezettudatosság iránti elkötelezettségét is, egyértelmű volt, hogy szeretnénk őt felkérni az épp ezeket az értékeket képviselő vadonatúj Toyota Yaris márkanagyköveti feladatainak ellátására” – mondta el Csikós Gábor, a Toyota magyarországi marketing vezetője.

toyota yaris molnár andi
A Toyota Yaris a világ legbiztonságosabb kisautója, amelyben a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos meghajtása dolgozik

„Nagy megtiszteltetés és hatalmas öröm számomra a márkanagyköveti pozíció. Az pedig, hogy mindezt a vadonatúj Yaris volánja mögött tehetem, egészen elképesztő. Az autó vonalai első pillantásra rabul ejtettek. Az pedig, hogy egy hibrid autót vezethetek majd a mindennapokban, külön fontos számomra, hiszen a környezettudatosságra az élet minden területén igyekszem odafigyelni” – árulta el Molnár Andi. Az autóval való találkozásáról és a fotózásról egy vidám werkfilm is született.

Izgalmas hírünk van számotokra! Végre bejelenthetjük, hogy Molnár Andrea táncművész a Toyota Yaris új márkanagykövete! 🚗💃Az együttműködés hátteréről és a közös fotózásról egy kis werkfilmet is láthattok a Toyota weboldalán: https://fal.cn/3cLou

Közzétette: Toyota Hungary – 2021. január 15., péntek

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •