király viktor toyota márkanyagkövet
A népszerű énekes már jó ideje tölti be a Toyota márkanagykövet szerepét (Fotó: Király Viktor/Instagram)

Kisfia született Király Viktornak és Virág Anita televíziós műsorvezetőnek és modellnek. A Toyota márkanagykövete az elmúlt hetekben már szerepelt a Drive Me Baby oldalán, Király Viktor akkor az új Toyota Proace City Verso látványos reklámanyagában tűnt fel. A nemzetközi szinten is ígéretes karrier előtt álló énekes és felesége akkor még gyermekük születésére készültek.

A kisfiú a Kolen nevet kapta

Az énekes május 22-én jelentette be a nagy hírt saját Instagram-oldalán, a posztból az is kiderült, hogy az újszülött a Kolen nevet kapta. A jeles alkalomból a Toyota Magyarország is gratulált az énekesnek és feleségének, ugyanis Király Viktor már több mint két éve a Toyota márkanagykövete.

Gratulálunk márkanagykövetünknek, Király Viktornak első gyermeke születéséhez! Sok egészséget és boldogságot kívánunk a családnak! ❤️

Gepostet von Toyota Hungary am Montag, 1. Juni 2020

 

Márkanagykövetnek lenni trendi

Nem csak a Toyota Hungary-nak van márkanagykövete. Tóth Gabi és párja például a Jeep magyarországi nagykövete, akik a karantén ideje alatt még arra is vállalkoztak, hogy leteszik a kulcsot saját és mások egészségének megőrzése érdekében. Hasonlóan márkakövetnek állt Weisz Fanni, aki a Lexus-t erősíti, míg a hazai sztárfotós, Borzi Vivien pedig a BMW-t népszerűsíti.

OLVASD EL EZT IS: Tudtad, hogy a SUV a nők nagy kedvence? Többek között azért, mert nagy, biztonságos és kényelmes. Cikkünket itt találod.

 

Rendszeresen frissülő celebrovatunkban, olyan hazai és nemzetközi sztárokat mutatunk be, akik hozzánk hasonlóan rajonganak a jobbnál jobb autókért. Megmutattuk már nektek, mivel lepte meg édesanyját Cristiano Ronaldo anyák napja alkalmából, vagy hogy éppen ő mit kapott születésnapjára barátnőjétől. Emellett olyan sztárok, mint Paris Hilton, Kylie Jenner vagy a YouTuber Jeffree Star nem mindennapi autógyűjteményeit is bemutattuk nektek.

Forrás: Instagram/Király Viktor, Facebook