divatos táska
(Fotó: PR)

A férfiak szerint a női kistáska csupa rejtély és átláthatatlan káosz. Különös módon elférnek benne olyan dolgok, amiket még a hölgyek maguk is fizikai képtelenségnek tartanak. Nőként hajlamosak vagyunk sok olyan tárgyat magunkkal cipelni, amikre valójában nincs is szükségünk. Akadnak viszont olyan darabok is, amelyek kifejezetten hasznosak. Egy tipikus női válltáska tartalma tehát nem gyerekjáték. Cikkünkben ezért sorra vesszük, mik azok a dolgok, aminek feltétlenül helye kell, hogy legyen egy női táskában.

Alapkellékek, amelyek nélkülözhetetlenek minden női táskában

A női egészségügyi felszerelés, a kedvenc parfüm, pénztárca, lakáskulcs és okostelefon mellett nem árt, ha hordunk magunknál még néhány apróságot – természetesen olyanokat, amikre gyakran szükségünk lehet. Ez viszont csak akkor kivitelezhető, ha a mindennapok során rendelkezésünkre áll hozzá egy megfelelő méretű női válltáska. Egy ilyen táskába ugyanis kényelmesen lehet pakolni a fontosabb apróságokat.

női válltáska
A női táskák számos dolgot rejtenek, éppen ezért nem mindegy, hogy milyen fazont választunk ki

Manapság például igen hasznos, ha van nálunk kézfertőtlenítő gél és nedves törlőkendő. Utóbbival könnyedén felfrissíthetjük magunkat, illetve ha piszkos lesz a cipőnk vagy a kezünk, akkor is nagy segítséget jelenthet. Szintén hasznos apróságnak számít a sebtapasz és a fájdalomcsillapító. Általában ezek a dolgok azok, amiket egy utazás során gyakran elfelejtünk külön bepakolni. A sebtapasz viszont gyógyír lehet a sok gyaloglástól feltört sarkakra és a vízhólyagos lábakra. Az ilyen cipőkhöz kötődő kényelmetlenségek sokkal gyakoribbak, mint gondolnánk. Általában pont akkor következnek be, amikor lehetőségünk sincs beszaladni egy drogériába. Néhány sminkcuccot is érdemes bedobni kistáskánkba a mindennapokra. Hiába sminkeltük ki magunkat reggel a leginkább minőségi kozmetikumokkal, egy hosszabb nap során szinte minden arcfesték megkopik vagy elkenődik. Ezért nem rossz ötlet, ha bedobunk egy alap sminkkészletet a táskánkba. Egy szemceruza, szempillaspirál és némi szájfény elegendő ahhoz, hogy akár napközben is elvégezhessünk egy gyors „tatarozást”.

Miben fér el mindez? Ötletek a megfelelő női válltáska kiválasztásához

női táskák
A táska mérete a legfontosabb szempont vásárláskor

Ha olyan táskát keresünk, ami a dolgos mindennapok során lehet kiváló társunk, két fontos szempontot kell figyelembe vennünk. Az egyik természetesen ruházatunk stílusa. Mindennapi öltözékeinkkel harmonizáló darabot kell találnunk – tehát nem alkalmi táskáról beszélünk. A másik fontos tényező pedig a táska mérete. Amennyiben rendszeresen sok időt töltünk távol az otthonunktól, akkor mindenképp legalább egy közepes méretű női válltáska beszerzése ajánlott. Ebben kényelmesen elfér minden olyan szükséges dolog, amiről korábban beszéltünk. A kisebb méretű darabok inkább estélyekre valók.

Ha megfelelő minőségű és méretű válltáskát szeretnénk, akkor érdemes megtekinteni a CCC üzletlánc kínálatát. Számtalan olyan praktikus zsebekkel ellátott női válltáska között válogathatunk, amelyek tökéletesek az apróságok tárolására is. Ha bemegyünk egy CCC üzletbe és táskát választunk, akkor gondoljunk a kinézetén túl arra is, hogy mit fogunk tárolni benne. Az eladók készségesen segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb modelleket, ugyanakkor online is megvásárolhatjuk a legtrendibb darabokat az üzlet webáruházában.

Támogatott tartalom.

Az alábbi cikkeket olvastad már?

Fotók: PR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •