kate middleton katalin hercegné
(Fotó: tsaiproject/Wikipédia)

Kate Middleton, azaz Katalin Cambridge-i hercegné január 9-én ünnepli 40. születésnapját. A kerek évszám alkalmából a Kensington-palota a minap három különleges új portrét adott ki a hercegnéről. Mutatjuk! Ajánló: Windsorban is felfigyeltek a II. Erzsébetnek öltözött amerikai kislányra

Katalin hercegné anyósa, a néhai Diana hercegné és Erzsébet királynő ékszereit viseli a képeket

A fotók, melyeket Paolo Roversi olasz divatfotós készített még 2021 novemberében a londoni Kew Gardensben, méltóak egy leendő királynőhöz. A vintage-hatású fekete-fehér képeken Kate egy elegáns sifonruhában látható. A hercegné által viselt ékszerek egytől egyig szentimentális értékkel bírnak. A gyémánt-gyöngyfülbevaló vagy éppen a hatalmas zafír eljegyzési gyűrű például Diana hercegné tulajdonai voltak. A színes szemből mosolygós képen az élén piros ruhát II. Erzsébet királynő magánkollekciójából származó gyémánt fülbevalókkal egészítették ki.

 

A portréképeket az év során az Egyesült Királyságban több helyen – melyek különleges jelentőséggel bírnak Katalin számára – kiállítják majd, mielőtt bekerülnének a Nemzeti Portrégalériába, melynek Katalin hercegné az egyik védnöke.

A képek így 2022 folyamán kiállításra kerültnek a berkshire-i Buckleburyben, ahol Kate Middleton felnőtt. A St. Andrews-i Egyetemen, ami szintén fontos hely Katalin számára, hiszen 2002-ben elsőéves egyetemistaként itt ismerkedett meg Vilmos herceggel. Anglesey-re pedig azért esett a hercegné választása, mert a hercegi pár 2011-es esküvőjét követően egy ideig itt lakott, mielőtt 2013-ban György herceg születése után a Kensington-palotába költöztek volna.

Az alábbi cikkeket se hagyd ki:

Forrás: People

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •