britney spears gondnokság
(Fotó: Britney Spears/Instagram)

Britney Spears egy percre sem tud fellélegezni. Pár nappal azután, hogy kiderült, a bíróság elutasította kérvényét, és határozatlan ideig továbbra is apja gyámsága alatt marad, itt az újabb csapás! A hányatott sorsú világsztárt sorra hagyják ott azok, akiknek védeniük kellene őt. Ez is érdekelhet: Britney Spears csalódott: A bíró elutasította kérelmét, marad a gyámság

Menedzsere és ügyvédje is elpártolt Britney Spears-től

Egy rövid egyéves szünettől eltekintve Larry Rudolph 1995-től egyengette a most 39 éves világsztár karrierjét. Rudolph felmondólevelében részletezte döntésének okát, ebben azt írja, hogy hihetetlenül büszke az eltelt 25 évre, de az elmúlt két és fél évben már nem is beszélt az énekesnővel, akiben már akkor megfogalmazódott a visszavonulás. „Most ezt hivatalosan is megerősítették nekem. Így Britney érdeke is, hogy kilépjek a csapatából, hiszen a szakmai szolgáltatásaimra már nincs szüksége.”
Ha mindez még nem lenne elég, kiderült, hogy a bíróság által kirendelt ügyvédje, Samuel D. Ingham III hivatalosan is kérvényezte a Los Angeles-i bíróságot, hogy mentsék fel az énekeső képviselése alól. Ingham a gyámság kezdetétől fogva, azaz 2008 óta képviselte Britney-t. Akkor az énekesnő azért kapott kirendelt ügyvédet, mert idegösszeroppanása miatt kórházban kezelték, és képtelen volt saját jogi képviseletről gondoskodni. Britney kálváriájáról többet erre a linkre kattintva olvashatsz.
Ne hagyd ki a legújabb sztárhíreket:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •