Jennifer Aniston
f(otó: MTI/EPA/David Swanson)

Noha tegnap még Jennifer Aniston közelgő anyaság hírétől volt hangos a világsajtó, addig mára úgy tűnik az egész csupán csak egy pletyka. Ezt ugyanis hivatalosan is megerősítette a színésznő képviselője.

Cáfolták Jennifer Aniston anyaság hírét

A TMZ külföldi bulvár lap ma utánajárt a korábban felröppent pletykának, miszerint hamarosan anyai örömök elé néz Jennifer Aniston. A lap megkereste a színésznő hivatalos képviselőjét, aki megerősítette: a tegnapi információ a mexikói gyermek örökbefogadásáról csupán pletyka. A színésznő nem tervezi az anyaságot, és nem is történt semmilyen erre utaló lépése a közelmúltban.

Aniston képviselője továbbá azt is hozzátette, hogy az egész örökbefogadás témát csupán néhány európai bulvárlap kezdte el. Azt állították, hogy a csinos színésznő a Jóbarátok sorozat forgatásán mesélte el az előtte álló örömhírt. Ám ezt senki nem erősítette meg, és egyelőre nem tudni, mi lehetett az alapja a pletykának.

Jóbarátok
A szereplők a híressé vált szökőkút előtt (fotó: somagnews.com)

A Jóbarátok epizódjait egyébként teljes titokban vették fel, és eddig semmilyen információ nem is szivárgott ki. A régóta várt epizódokat összesen három nap alatt forgatta le a stáb a Warner Brothers Stúdióban. A forgatás során az eredeti helyszínt használták, ráadásul még a sorozat szimbólumának számító szökőkút is szerepel benne. A Jóbarátok szereplőit így a következő hónapokban láthatjuk újból a képernyőn, legalábbis az eddigi tájékoztatások szerint.

Tovább aktuális híreinket itt olvashatod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •