rx8 sportkup női tulajdonos

Kovács-Neubayer Ari élete szinte kizárólag az autók körül forog. Nemcsak a munkahelye köti a kocsikhoz, hanem a férjével közös vállalkozása is. Sőt, a saját autójával is imád foglalkozni. A Mazda RX8 pedig többek között azért is különleges, mert egy jobbkormányos, 231 lóerős sportkupé, akit Artúrnak hívnak.

Hogyan került hozzád az RX8?

Megismerkedtem egy jóképű fiatalemberrel, akiről akkor még nem sejtettem, hogy egyszer gyűrűt húz az ujjamra. Már ettől a pillanatától kezdve többet szerettem volna az életemtől, mintsem sodródni az árral. Beiratkoztam egy autós iskolába, és autókat nézegettem a neten. Egy terepjárót szerettem volna. Hatalmasat. A tervemet azonban keresztül húzta egy hirdetés. Egy kék Mazda RX8 volt a képeken. Teljesen belemászott a fejembe, onnantól kezdve megszállottan kutattam az eladó RX8-asokat. Az országban többet megnéztünk Lacával, de sajnos mindegyiknél volt valami probléma. Az idő telt, az elkeseredésem ezzel arányosan nőtt. Ám egyszer csak feltűnt egy hirdetés, amit már többször láttam, de figyelmen kívül hagytam, mivel ez a Mazda RX8 jobbkormányos volt. Újra elolvastam a szöveget, megnéztem a képeket, és mintha egy hang ezt mondta volna: “Igen, most jött el az idő!” Felmarkoltam a kocsira szánt pénzem, utaztunk 270 km-t és hazahoztuk Artúrt. Így hívják, mivel angol (2015-ben került Magyarországra), és számomra kicsit előkelő megjenése van…valahogy illik rá.

rx8 sportkup női tulajdonos

Miért pont RX8 lett a szerelemautó?

Egyszerűen beleszerettem. Nagyon sokat olvastam róla akkor, amikor eladó példányokat kerestem. Nem vagyok egyszerű eset, ahogy ez a típus sem. Tetszett, hogy foglalkozni kell vele, nem csak leparkolni, beülni és hajtani. Artúr 2005-ös gyártású, ami azért is érdekes, mert 2015. március 6-án került Magyarországra, én pedig március 4-én születtem. Mindig mondom, hogy biztosan nekem hozták be, csak eddig elkerültük egymást. Egy 1.3-as bolygódugattyús motor kelti életre, 6 sebességes kézi váltós, 231 lóerős, 211 Nm nyomatékkal.

mazda rx8 szerelés

A következő oldalon Ari elárulja, hogyan tudja a jobbkormányos Mazdát itthon vezetni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3
4