debreceni Nagyerdei Park
(Fotó: VisitDebrecen)

A világ minden táján ismert közösségi platform, a Tripadvisor által összeállított toplistán Magyarország legjobb turisztikai attrakcióiból, amire felkerült a debreceni Nagyerdei Park és a Hortobágyi Nemzeti Park. Tipp: Ezek lesznek 2022 top bakancslistás úti céljai és látnivalói

A Balaton és Siófok is képviselteti magát Magyarország legjobb látványosságai között

A Tripadvisor-felhasználók véleményei szerint a legjobb desztinációk listáját a Parlament vezeti, melyet több mint 41 ezren értékeltek, ebből 39 ezren kitűnő és nagyon jó pontszámot adtak. Az Országházat kívülről és belülről is dicsérik az oldalon a rövid beszámolókban, akadt, aki úgy fogalmazott: az épület minden részlete mesél a történelemről, sokan kötelező látnivalóként említik Budapesten, noha ez bizonyára senki számára nem meglepő.

A második kiválóra értékelt látnivaló a listán az egri Szépasszony-völgy, amelyet hangulatáért és a jó borokért ajánlanak a korábban ott járt turisták az emberek figyelmébe. Sokan kiemelték, hogy az árak nincsenek elszállva, és a bulizni vágyók, valamint az intimebb környezetet igénylők is megtalálják ott a számításaikat. A híres egri bikavér megkóstolása is javasolt itt.

eger szepasszony völgye
Eger és környéke régóta híres a szőlőtermesztésről és a borkészítésről

A kiválósági listán bronzérmet a debreceni Nagyerdei Park kapott, ahol tényleg gyönyörű a környezet, és nincs idő az unalomra. Sokan dicsérik a jól karbantartott sétautakat, pihenésre alkalmas helyeket, de a közeli parkoló és fürdő is pluszpontokat ért. A terep bővelkedik szórakozási lehetőségekben, ahol a gyerekek játszhatnak, az ember sportolhat, kutyát sétáltathat, de a közeli állatkertet is előnyként emlegetik. Témába vág: Nagykőrösre költözött hazánk egyetlen autós szafariparkja

Ha érdekel, miket választott még be a Tripadvisor Magyarország legjobb látványosságai közé, kattints a következő oldalra.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2