Liptai Claudia
(fotó: Facebook/Liptai Claudia)

Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy véletlenül kirántotta a zsebéből a pénzét, ám csupán otthon vette észre annak hiányát. A bosszankodáson kívül ilyenkor sajnos sok minden nem marad az ember számára. Liptai Claudia azonban olyan dolgot tapasztalt, ami mindinkább megerősítette az emberiségbe vetett hitét. Úgy véli továbbra is van önzetlen, jótét lélek az emberek között.

Liptai Claudia ismeretlen hőse

Mindenkiben felmerül a kérdés, hogy vajon mit tenne, ha nagyobb összeget találna az utcán. Vajon eltenné, vagy inkább megkeresné a pénzköteg gazdáját? Ha az előbbit választja, akkor vajon minden lelkiismeretfurdalás nélkül képes lenne tovább lépni? Megfordulna egyáltalán a fejében, hogy a talált összeg talán valakinek a teljes vagyona? Valószínűleg az a jótét lélek, aki Liptai Claudia színésznőnek segített, minden hasonló kérdést végiggondolt.

Liptai Claudia
(fotó: Facebook/Liptai Claudia)

Liptai Claudia Instagram posztájában osztotta meg történetét, amelynek középpontjába bizony egy szerencsétlen véletlen szerepel. A színész-, műsorvezetőnő egy hipermarket parkolójában vett fel egy komolyabb összeget egy pénzkiadó automatából. Mivel nagyon sietnie kellett, így figyelmetlenségének köszönhetően a bankjegyeket ott felejtette a kiadó nyílásban, majd elindult hazafelé. A csinos anyuka otthon vette észre, hogy a pénztárcájában bizony egyetlen bankó sem szerepelt. A történet végét a következőképpen írta le a színésznő:

“Otthon nyitottam ki a pénztárcámat és átjárt a jeges rémület, hogy nincs benne semmi. Vissza ültem a kocsiba és őszintén bevallom nem fűztem nagy reményt ahhoz, hogy visszakapom a pénzt. Visszaérve odaléptem a biztonsági őrhöz és félve kérdeztem: Esetleg nem találta meg valaki? De hölgyem át is veheti az ügyfélszolgálatnál. A történet eddig tart. Viszont még hosszan hálás leszek annak az ismeretlennek aki nemcsak a pénzemet adta le, hanem az örök bizalmamat is megerősítette az emberekben. Köszönöm”

Reméljük, hogy sok hasonló ember sétál még kint a nagyvilágban. Egy biztos, hogy ebben a nehéz időszakban, amikor minden ember egymásnak feszül, öröm ilyen csodálatos történetek is hallani.

További sztárhíreinket itt találod: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •