lego delorean
(Fotó: LEGO)

Ezt minden Vissza a jövőbe-rajongónak látnia kell! A LEGO elhozta a Brown doki és Marty McFly DeLorean időgépét. Ez is érdekelhet: Előre a jövőbe! Tisztán elektromos autóként tér vissza a DeLorean

Magasságos egek: LEGO DeLorean a Vissza a jövőből

A Vissza a jövőbe időgép-készletet úgy állították össze, hogy az 1972 darab építőkockából álló csomagból a három rész egyedi időgépei is megépíthetők. Az első rész időgépét a kocsi hátulján található hosszú villámhárító utal. A jövőben játszódó második rész sajátosságai közé tartozik a repülésre átalakítható kerekek és az autó hátsó részén található Mr. Fusion-egység, aminek köszönhetően az időutazáshoz már nincsen szükség atomenergiára. A harmadik, ezúttal már a vadnyugaton játszódó részre a kezdetleges fadobozos megoldás utal, ami az autó motorháztetején helyezkedik el.

vissza a jövőbe időgép lego

A DeLorean utasterében természetesen ott lapul az időutazást alfája és omegája: a fluxuskondenzátor. Mindemellett még a rendszámtáblák is a filmeknek megfelelően cserélhetők. A szettben természetesen megtalálhatjuk Marty McFly-t és Brown dokit is, de az autó csomagterében megbújik egy adag – időutazáshoz eleinte elengedhetetlen – lopott plutónium és persze gyerekkorunk kedvence, a rózsaszín légdeszka is.

delorean

delorean lego

A 35 cm hosszú, 19 cm széles és 12 cm magas autó forgalmazása április 1-jén startol a LEGO online felületén valamint a hivatalos LEGO boltokban. A Vissza a jövőbe 3 az 1-ben DeLorean ára 64.990 Ft lesz.

Ajánló:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •