A L’Oréal Colorsonic 2023-tól lesz elérhető az USA-ban

Amellett, hogy a L’Oréal a Colorsonic segítségével átalakítja az otthoni hajfestés élményét, a szalonfestés élményének fejlesztésére is komoly figyelmet fordít. A cég ezért a Colorightot, a mesterséges intelligenciával vezérelt hajfestő rendszert is bemutatta, amelyet kifejezetten szalonhasználatra fejlesztettek ki, és egyéni igényeknek megfelelően, személyre szabott hajszínt biztosít.

1500 egyedi színárnyalat

A gép rendelkezik egy leolvasóval, amely elemzi a vendég haját, mérve a hajfestés hatékonyságát befolyásoló tényezőket: többek között a hajszínt, az ősz hajszálak százalékos arányát, a hosszúságot és sűrűséget. A készülék része továbbá egy hajfestékből álló száraz gyöngyöket tartalmazó adagoló is, amelyhez alapápolók, színelőhívók és hígítók patronjai tartoznak. Ezek az adagolt összetevők együttesen egy személyre szabott hajfestéket hoznak létre. Az ultraprecíz készülék képes a hajfesték összes összetevőjének az adagolására és összesen több mint 1500 egyedi lehetőséget tud megalkotni.

A Colorsonic és Coloright tervezésénél a L’Oréal a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektetett: a termék újrahasznosított műanyagból készült, a hagyományos eldobható kesztyűket akár tízszer is újrafelhasználható kesztyűkkel helyettesítették, a készülék pedig újrahasznosítható papírcsomagolásban érkezik. A L’Oréal tervei szerint a Colorsonic 2023 elejétől lesz elérhető a fogyasztók számára az Egyesült Államokban.

Az alábbi cikkeket se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2