kulcsár edina nyerő páros
(Fotó: RTL Sajtóklub)

Válságba került Kulcsár Edina és Csuti, azaz Szabó András házassága. Edina a Blikknek arról beszélt, hogy férjével azért vállalták el az RTL Klub Nyerő páros című műsorát, hogy megmentsék a házasságukat. Ez is érdekelhet: A Nyerő Páros legújabb évadában megnyitja kapuit a Hostel Löpattant

„Volt olyan, hogy a két gyerekkel elmentem otthonról”

A két sikeres üzletember öt éve talált egymásra, három esztendeje fogadtak örök hűséget, 2018-ban világra jött a kisfiuk, Medox, majd tavaly a kislányuk, Nina. A problémáik a pandémia idején csúcsosodtak ki: „Azért vállaltuk a műsort, mert úgy éreztük, a kettesben töltött idő segít majd nekünk. Azért mentünk a Nyerő párosba, hogy megmentsük a házasságunkat” – vallotta be a lapnak Kulcsár Edina, aki két gyermeke mellett több vállalkozást is irányít.

„Igazság szerint már nem is tudom, hol kezdődtek a problémák… A második várandósságom alatt jött a pandémia, kevesebb volt a munkánk, ezáltal a bevételünk is, ám a kiadásaink csak nőttek. Erre jött rá a bezártság, a vírustól való félelem, a várandósság, az építkezés, aztán a gondok csak épültek egymásra.” A sok nehézség közepette ráadásul egyre jobban eltávolodtak egymástól a férjével.

nyerő páros szabo kulcsar edina
Mióta újra egymásra találtak, azóta Kulcsár Edina és Szabó András sokkal több időt töltenek kettesben, gyerekek nélkül

„Alig kommunikáltunk Csutival, és volt, hogy nagyon csúnyán összevesztünk, a kapcsolati problémáinkról sem tudtunk beszélni. Volt, hogy a két gyerekkel elmentem otthonról egy-két éjszakára – árulta el Edina. – Mondtam Csutinak, ez az utolsó esélye, különben beadom a válópert. Lassú folyamat volt, hogy visszataláljunk egymáshoz, a műsor pedig arra volt jó, hogy végre ketten lehettünk. Pár nap után észrevettük, hogy újra érdeklődünk egymás iránt, és éreztük, igenis van miért küzdenünk.”

Ha érdekelnek a legfrissebb sztárhírek kattints az alábbi címekre:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •