joshi bharat kelemen beatrix
(Fotó: LifeTV/YouTube)

Pár héttel azután, hogy bejelentette, feleségével válnak, Joshi Bharat máris újra szerelmes! A Blikk megtudta, hogy az indiai származású televíziós párja Kelemen Beatrix, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke. Ezt se hagyd ki: Várkonyi Andrea megosztotta az első esküvői fotókat róla és Mészáros Lőrincről

Az üzletasszonynak, akárcsak Joshinak, a közelmúltban ért véget a házassága. Kelemen Beatrix 36 év után tavaly vált el a 455 milliárd forintos vagyonával Magyarország leggazdagabb emberének számító Mészáros Lőrinctől. Joshi és felesége pedig 31 év után döntöttek úgy, hogy véget vetnek házasságuknak.

Joshi Bharat és Kelemen Beatrix közös munkahelyükön jöttek össze

A lap információi szerint a Life TV volt, ahol Kelemen Beatrix és Joshi Bharat közelebb kerültek egymáshoz, az utóbbi hónapokban egyre több időt töltöttek együtt. Sőt, állítólag már össze is bútoroztak. A szerelmükről szóló híreket Joshi is megerősítette: „A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket.”

„Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat” – árulta el egy bennfentes, aki szerint a baráti kapcsolat szép lassan alakult át szerelemmé.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •