utolsó lamborghini aventador
A képen látható, éppen kifutó Lamborghini modell, az Aventador is szerepel a licitre bocsátott luxusautók között (Fotó: Lamborghini)

Ki ne emlékezne arra a titokzatos jótevőre, aki tavaly a koronavírus-járvány kirobbanása után gyönyörű metálfényezésű Lamborghinivel, majd néhány nappal később egy éjfekete Bentley-vel érkezett Győrbe, hogy kórházaknak és idősotthonoknak szállítson maszkokat? A történet folytatása már nem ilyen boldog: nem sokkal a jótett után, a győri születésű üzletember hatalmas adócsalási ügybe keveredett, ami többek között autói elkobzásával járt. Egy ember szerencsétlensége, egy másik szerencséje, ugyanis a fent említett autók – jelentősen nyomott áron – most NAV-árverés keretén belül keresik új tulajdonosaikat. Témába vág: Féláron a tiéd lehet egy Rolls-Royce, ha nem bánod, hogy az előző tulaj bűnöző volt

Az év ajánlata: Lamborghini Aventador 45 millióért

nav árverés luxusautó lamborghini bentley
Különleges NAV-árverés. A két hírhedtté vált luxusautó, amivel a győri üzletember több tízezer maszkot adományozott kórházaknak (Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal/Facebook)

A képen látható Lamborghini Aventador és Bentley Continental mellett még két Porsche Panamera is kalapács alá kerül. A NAV leírása alapján az autók makulátlan állapotban vannak: a legrégebbi is csak 6 éves és még a legtöbbet futott modellben sincs 60 ezer kilométer.

A kollekció legolcsóbb darabja egy 2017-es Porsche Panamera Turbo 971, amelynek becsült értéke 30 millió forint, kikiáltási ára viszont „csak” 15 millió. A legdrágább pedig az eredetileg 94 millió forintra becsült 2015-öLamborghini Aventador, amelyért most 47 millió forinttól indul a licitverseny. Nos, aks i még gyorsan beszerezne egyet magának az éppen kifutó Lamborghini modellből, annak nincs sok vesztegetni való ideje. Ezt se hagyd ki: Stílusos búcsú a Lamborghini ikonjától, jön az utolsó Aventador modell

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •