Isobar budapest home office zene
(Fotó: Isobar/Facebook)

Szokatlan, de annál kreatívabb mementót állított az utóbbi pár hónapnak az Isobar Budapest. Magyarország egyik vezető reklám- és médiaügynökségének kollégái a home office-ban rögzítették, milyen zajok és hanghatások között kellet dolgozniuk a COVID-19 világjárvány alatt. Volt légkalapácsszóló, üvöltő gyerek, ugató kutya, nyávogó macska, benzines sövénynyíró, sziréna-orkán, és persze nem maradhatott ki Müller Cecília sem. Ezek a hangok szólalnak meg Fodor Máriusz zenei alapjának kísérőjeként az alábbi zenebonában, aminek hallgatásához komoly lelkierő kell.

Isobar Soundtrack… straight outta HO! Összegyűjtöttünk párat az elmúlt három hónap home office hangjaiból – minden Isobaros rögzítette a saját kedvencét. Ezeket most szerkesztés nélkül hallhatjátok, Fodor Máriusz zenei alapjának kísérőjeként. Ha a home office-nak egyszer vége, ez a zene akkor is velünk marad – örökre.

Gepostet von Isobar Budapest am Dienstag, 23. Juni 2020

“Isobar Soundtrack… straight outta HO! Összegyűjtöttünk párat az elmúlt három hónap home office hangjaiból – minden Isobaros rögzítette a saját kedvencét. Ezeket most szerkesztés nélkül hallhatjátok, Fodor Máriusz zenei alapjának kísérőjeként. Ha a home office-nak egyszer vége, ez a zene akkor is velünk marad – örökre” – írják az Isobar Budapest hivatalos Facebook-oldalán.

Forrás: Kreatív Online