Panda kölyök
(forrás: youtube.com/ipanda)

Ha már eleged van a koronavírusból, és erőd sincs végig olvasni egy hosszú cikket, akkor nézd meg a mai nap legcukibb videóját! Két pandakölyök cuki harcát láthatod egy műanyag járműért.

Egy zöld autó és két pandakölyök

Ne aggódj, ennél aranyosabb videót ma már biztosan nem fogsz találni te sem az interneten. Két igazán cuki pandát sikerült az állatkerti gondozóknak lencsevégre kapniuk. Ha pedig az sem lenne elég, hogy aranyosak, szőrösek és egész egyszerűen zabálni valók, még stílusosan egy autóval is játszanak.

A két kis szőrmók annyira örül legújabb játékának, a zöld műanyag autónak, hogy képesek rajta összeveszni. Amíg az egyikük nagy nehezen felküzdi magát a vezetőülésbe, a másik pandakölyök igyekszik onnan kirántani. Miközben arra törekednek, hogy a mind a ketten valahogyan helyet szerezzenek maguknak a négykerekű járműben, a többi panda békésen eljátszik a háttérben. A féktelen jármű természetesen tűri a két sofőr veszekedését, és igyekszik átirányítani a figyelmet narancssárga kormánykerekére. A feltűnő fényezés el is vonja az egyik pandakölyök figyelmét, aki egy könnyed mozdulattal kilöki társát a zöld sportautóból. No de nem is mesélünk többet, helyett nézzétek meg ti is a lélekmelengető videót!

Amennyiben azt hinnéd, hogy a két kis pandakölyök ennyiben le is zárta a veszekedést, nagyon tévedsz. Nem sokkal később egyikük az autó alá szorult, ám még akkor sem akarta testvérének átadni a sofőri címet. Vesztes helyzetében nem tehetett mást, mint hogy magára húzza négykerekű műanyag járművét, és mint aki jól végezte dolgát, magával viszi. Ezzel pedig egyértelműen bizonyította, ki a jobb vezető.

További cuki videókat itt találsz:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •