MOL Limo Hyundai Kona electric
A Kona Electric hatótávolságából adódóan ideális a Budapesten kívüli utakra is

30 darab Hyundai Kona Electric modell érkezik a MOL Limo flottájába. Az új elektromos autó hosszú hatótávolságából adódóan a felhasználók akár vidékre is utazhatnak, kihasználva az autómegosztó szolgáltató nemrég bevezetett napi bérlési lehetőséget.

Kona Electric: jól használható, praktikus és vonzó

A Kona Electric a kategória egyik legkiválóbb hatótávolsága mellett fejlett kapcsolódási és biztonsági szolgáltatásokat kínál. Mindezt egy merész formatervezésű városi szabadidőjármű karosszériájában. A 39 kWh akkumulátorral szerelt kivitel egyetlen feltöltéssel akár több mint 305 kilométert (WLTP) tud megtenni, így akár családi utakra is kiválóan alkalmas. A modellfrissítések nyomán a típus az eddigieknél is több ügyfélelőnyt kínál. Az autók ülés- illetve kormányfűtéssel és tolatókamerával érkeznek, sőt elérhető lesz mind az Android Auto, mind pedig az Apple CarPlay funkció. Így a MOL Limo felhasználók pillanatok alatt összekapcsolhatják okostelefonjukat az autó multimédiás rendszerével. „Felhasználóink nemcsak kíváncsiságból, az újdonság varázsa miatt keresik az elektromos autókat, hanem a környezettudatosság is egyre inkább szempont a számukra” – mondta Czikora Tamás, a MOL-csoport mobilitási vezetője.

Az új elektromos modellt a MOL Limo havi díjas felhasználói 95 Ft/perc alapon vehetik igénybe, az alkalmi felhasználók pedig percenként 119 forintért. A Kona Electric hatótávolságából adódóan ideális a Budapesten kívüli utakra is. A modell egy egész napra 15 999 forintért érhető el a havi díjas felhasználók számára (alkalmi felhasználóként: 19 999 Ft).

MOL Limo Hyundai Kona
A MOL Limo flotta új tagja, a Hyundai KONA EV igazi sikermodell

Júniustól a hagyományos, percdíjas bérlési konstrukció mellett kedvező áron, napi díjas bérlés keretében is elérhető a MOL Limo szolgáltatása. Így a felhasználók a Balatonra, a Velencei-tóra is kiruccanhatnak vagy bármilyen vidéki utazáshoz igénybe vehetik a MOL Limo autóit.  Sőt, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren lévő dedikált parkolóhelyeket szintén újra használhatják a felhasználók.