President hotel Budapest tetőbár

Egy újabb budapesti hotel tér át az úgynevezett hibrid formátumra, amely a tavalyi koronavírus-járvány éve alatt már számtalan helyen sikeresnek bizonyult a világban. A hibrid formátum nem más, mint a home office és a hotel kényelmének kombinálása, így jött létre a hotel office.

“Az élet manapság a dolgok kombinálásáról szól. A Hotel Presidentben kombinált, azaz hibrid élményt ajánljuk önnek: egy junior suite-t, amely a szállodai szoba komfortját biztosítja ötvözve egy iroda adottságaival” – olvasható a hotel weboldalán. Az irodai munkára is alkalmas junior lakosztályokkal főként a céges ügyfeleket kívánja megcélozni a belváros üzleti negyedében található szálloda.

A hotel office az új home office

Az új “hotel office-csomagban” a vendégek számára biztosított az ingyenes WiFi, a szkennelési- és a nyomtatási lehetőség. A csomagba továbbá beletartozik a napi takarítás, valamint a szálloda fitnesztermének, illetve szaunájának a használata.

hotel president budapest home office

hotel president budapest

Akik pedig élnek a hotel csomagajánlatával, azok most kedvezményes áron élvezhetik tartózkodásuk alatt a reggelit, az exkluzív üzleti ebédet és a vacsorát is, akár room service, akár éttermi fogyasztás formájában. A dolgos munkanap után pedig szintén kedvezményes áron vehető igénybe a tetőteraszon található koktélbár, ahonnan páratlan kilátás nyílik a városra.

A népszerű a&o Hostels hasonló “hostelből home office-ajánlatokkal” vészelte át a 2020-as évet. A világ egyik legsikeresebb és nem utolsósorban legdivatosabb hostellánca tavaly nyitott Budapesten.

Forrás: Hotel President Budapest

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •