piacok napja 2021 erzsébet tér budapest
(Fotó: Hello Piac)

A Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány idén is megrendezi a város legnagyobb közösségi vásárainak ünnepét. Egy különleges nap, mikor több piacról egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban, ez a Piacok Napja, ahol neked is ott a helyed! Tipp: Koncertezz a Balaton közepén és éld át életed legszebb naplementéjét

A szervezők ígérete szerint a Piacok Napja eseményen minden megtalálható, ami design, vintage, egyedi vagy kézműves, legyen az ruha, kiegészítő vagy ékszer. A gasztronómia kedvelőit zero waste termékek, ételkülönlegességek, legfinomabb magyar zöldségek és gyümölcsök, sajtok, húsok, mézek, szörpök és mindenféle háztáji termékek várják. Ez is érdekelhet: 6 kezdő tipp, hogy a te otthonodban is kevesebb hulladék legyen

Food Truck Show-val vár a Piacok Napja

FOOD TRUCK show a PIACOK NAPJÁN❗️😋🚐A 🌿 Piacok Napja // SZEPTEMBER 12.-n 🌿 a rengeteg gyönyörű termék 👗, és izgalmas…

Közzétette: Piacok Napja – 2021. szeptember 7., kedd

A Piacok Napjának egyik fő célja a hazai termékek iránti megbecsülés erősítése. “Szeretnénk lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is, folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek” – olvasható a közleményben.

A hazai termékek promotálása mellett kiemelt figyelmet kap a fogyatékossággal élők által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése is. “Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltók lennének” – írja a Hello Piac.

A esemény gyerek-, család és kutyabarát, ráadásul teljesen ingyenes! Helyszín: Budapest, Erzsébet tér és Deák Ferenc tér. Időpont: 2021. szeptember 12., (vasárnap) 11-19 óráig. A Piacok Napja 2021-ről többet is megtudhatsz az esemény Facebook-oldalán.

Aktuális programajánlóinkat az alábbi cikkekre kattintva találod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •