balatoni kompkoncertek
(Fotó: Nagyon Balaton)

Épp hogy véget ért a nyári fesztiválszezon a Balatonon, de már jönnek is a jobbnál jobb őszi programok, hiszen a MOL Nagyon Balaton programsorozata még nem ért véget. Jönnek a balatoni Kompkoncertek és a Balaton Piknik is. Olvass tovább a legjobb szeptemberi programokért! Ezt se hagyd ki: Ingyenes, országos koncertsorozat vette kezdetét, itt az Őszi Hacacáré

2014 óta a hazai könnyűzene legnépszerűbb bandái léptek már fel a szántód-tihanyi rév kompjainak fedélzetén a Tankcsapdától a Punnany Massif-on és Majkán át Ákosig. A MOL Nagyon Balaton programsorozat teltházzal kifutó kompkoncertjeit nemcsak a fellépők teszik felejthetetlenné, hanem az egyedi hangulat is. A Szántódról és Tihanyból elinduló kompok kifutás után kapcsolódnak össze, a koncertek alatt a tó közepéről élvezhetjük a pazar balatoni naplementét, miközben a kompok a Tihanyi-félsziget körül köröznek, a zenekar pedig a kedvenc dalainkat játssza.

nagyon balaton fesztivál nagyon
A nyár véget ért, de a fesztiválszezon még nem (Fotó: VOLT)

A Kompkoncertek kompjai idén négyszer futnak ki a balatoni naplementébe: az ország legkülönlegesebb színpadán 2021-ben a Hiperkarma, a Bëlga, ByeAlex és a Slepp, valamint a Wellhello lép fel. A balatoni Kompkoncertek időpontjai: szeptember 3., 4., 10., 11.

Szeptember 10-én pedig indul a háromnapos Balaton Piknik, ahol a függőágyas, lazulós hangulat mellett az európai elektro színtér legaktuálisabb nevei váltogatják egymást a lejátszók mögött péntektől vasárnapig. 17-én pedig jön az I. Best of Balaton – a Balaton Ünnepe. Ezen az estén Balatonvilágoson ad koncertet a Halott Pénz és balatoni ihletésű dalokkal érkezik a KFT, a Kelemen Kabátban, a Valmar és a Hősök.

Az alábbi cikkek is érdekelhetnek:

Forrás: MOL Nagyon Balaton

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •