Hankook Spotify playlist

A karácsony közeledtét talán semmi sem jelzi jobban a boltokban felhangzó Mariah Carey daloknál. A hangulatot azonban vezetés közben is téliesíthetjük – a Hankook Tire Magyarország kifejezetten vezetéshez összeállított, évszakspecifikus zenei lejátszási listáival.

A karácsonyi időszakban sokan még több időt töltenek az autóban, az utakon. Ezeken a rohanós hétköznapokon különösen jól tud esni, ha vezetés közben kicsit kikapcsolódhatunk. A Hankook Tire Magyarország Kft. küldetése, hogy az autózást biztonságosabbá tegye prémium minőségű, minden évszakban megfelelő tapadást biztosító gumiabroncsaival, most azonban kimondottan autózáshoz összeállított lejátszási listákkal is hozzájárul ahhoz, hogy még jobb hangulatban teljenek az utakon töltött percek. A lejátszási listák között éppen úgy megtalálhatóak a „négyévszakos”, valamint a téli és a nyári setlistek, mint ahogyan a Hankook termékei között is meg lehet találni mindig az aktuális szezonhoz passzoló abroncsot.

Majka és a Quimby is felkerült a listára

A „négyévszakos” zenelistához a vállalat dolgozói saját kedvenc dalaikból állítottak össze egy „Mindennapi gondtalan utazás” című lejátszási listát a Spotifyon, rajta többek között a Queen, Majka, a Quimby vagy éppen The Rolling Stones slágereivel. A lejátszási listát a Hankook a Facebook oldalán is közzétette, majd játékra hívta a követőit: a saját kedvenc dalukat kommentben megosztók között 5 db Bluetooth hangszórót sorsoltak ki, hogy a playlisteket ne csak az autóban, hanem bárhol meg tudják hallgatni. A hozzászólásokban érkezett több mint 800 javaslatból készült el a Hankook Karaoke lejátszási lista, ami akár a céges karácsonyi bulik vagy a szilveszteri party-k kedvence is lehet majd, de persze az autóban énekléshez is tökéletes társ.

Hankook playlist télre, nyárra

A Hankook természetesen ahogy az abroncsok, úgy a playlistek tekintetében is készült kimondottan a nyári és a téli autózáshoz passzoló lejátszási listákkal. Ezekhez két influenszert, Winkler Róbertet és 4stress-t kérték fel, hogy pakolják egybe azokat a dalokat, amiket télen és nyáron a leginkább szeretnek hallgatni vezetés közben. 4stress téli listája (Csúszós dallamok a befagyott utakon) talán még a jeget is megolvasztja, míg a nyári setlist (Letekert ablakkal a városban) igazi chill dallamokkal lett teletűzdelve. Winkler Róbert téli válogatása (Tompított fényszórók tánca) ideális partner lehet a sötétedés utáni autózásokhoz, míg a nyári playlist (Ütemesen az országúton) igazi pörgős aláfestés lesz a kilométerek habzsolásához.

Kapcsolódó:

Elektromos sport Audin és Teslán is kipróbáltuk a Hankook új téli gumiabroncsait

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •