Hajdú Péter
(Forrás: Facebook.com/Hajdú Péter)

Hajdú Péter még nem is sejtette, milyen megpróbáltatással kell szembenéznie az Összezárva című műsorának forgatásán. Vendége Növényi Norbert is elsápadt, amikor mentő érkezett a műsorvezetőhöz.

Földre került Hajdú Péter

Hajdú Péter baleset áldozata lett saját műsorának forgatása közben. A műsorvezető vendége Növényi Norbert volt, akivel nagyon régóta ismerik egymást. A baráti viszony mellett pedig az sem ritka, amikor közösen edzenek. Nem történt ez másként a mostani találkozásuk alkalmával sem. A forgatás közben Hajdú Péter és vendége, Növényi Norbert egy rögtönzött edzést mutatott be. Mivel mind a két férfi jártas a küzdősportokban, így egy perce sem merült fel bennük, hogy az imitált verekedésnek esetleg rossz vége lehet. Pár pillanat elteltével azonban bekövetkezett a nem várt fordulat. Hajdú Péter kínok között került a földre.

Hajdú Péter
A műsorvezető számos sportban is kipróbálta már magát, a karate áll hozzá a legközelebb (forrás: Facebook/Hajdú Péter

Növényi Norbert ugyan tisztában van azzal, milyen elemi erőt rejtenek izmai, mégis mindig körültekintően jár el edzőtársaival. Hajdú Péterrel is igyekezett óvatosan bánni, ám amikor a földhöz vágta partnerét, valami nagyon rosszul sült el. A műsorvezető eltorzult arccal feküdt az oldalán, miközben alig tudott megszólalni. De hogy pontosan mi történt, azt a Ripostnak adott interjújában fejtette ki Hajdú.

Hajdú Péter véletlen baleset áldozata lett

“Növényi Norbi nagyon vigyázott rám, de egy kombináció után, melynek a végén egy csípődobással a földre vitt, éles fájdalom hasított a gerincembe. Sajnos a mikroport adaptere pont középre volt rögzítve és arra sikerült esnem. Tényleg halálra rémültem, hiszen féltem, hogy megsérült a csigolyám. Norbi azonnal mentőt hívott, ők hamar ki is érkeztek és miután kiderült, hogy a fájdalomnál és az ijedségnél nincs nagyobb baj, beadtak egy fájdalomcsillapító injekciót. A forgatás egyetlen percre sem állt le, így a kamerák mindent rögzítettek” – mondta el a műsorvezető.

Növényi Norbert az események hatása alá került, nagyon szégyellte, hogy így alakult az edzés. De barátja, Hajdú Péter biztosította arról, hogy nem haragszik rá. A két sportember egy véletlennek tudta be a történteket, és igyekeztek jó hangulatban folytatni az est hátralevő részét. A balesetről készült felvétel ugyan csak holnap kerül adásba, ám bizonyos részleteit már most megnézheted:

Összezárva Hajdú Péterrel (2021-04-23) ajánló

Növényi Norbert is eltölt 24 órát Hajdú Péterrel. 💪 Hogy mikre veszik rá egymást, arról beszéljen az előzetes! Egy baleset miatt egy mentő is kiérkezik a forgatási helyszínre… 🚑Összezárva Hajdú Péterrel pénteken 22:00-tól a LifeTV-n! 📺

Közzétette: LifeTV – 2021. április 16., péntek

További sztárhíreket szomjazol? Olvasd el korábbi cikkeinket:

(forrás: Ripost)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •