Fröccs társasjáték
Nagyon jó hangulatban telt a négy sztár közös társasjáték estje

Együtt játszott a hazai szórakoztatóipar négy nagy kedvence. Mucsi Zoltán, Csuja Imre és Badár Sándor közösen próbálta ki Hajnóczy Soma saját fejlesztésű, Fröccs névre keresztelt társasjátékát. A rendkívül jó hangulatban telt mulatozásról videófelvétel is készült.

Társasjáték est sztárokkal

Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok felismerte, milyen nagy szükség van a szórakoztatás ezen formájára a mostani helyzetben. Ezért kitalálta, hogy létrehoz egy saját társasjátékot. A siker pedig nem maradt el, hiszen a Fröccs névre keresztelt többszemélyes játék megnyerte a 2020 legjobb kártyajátékának járó díjat. Annyira bejött Somának a biznisz, hogy az első kiadás egy hét alatt elfogyott. Soma pedig azt is bebizonyította, hogy a társasjáték nemcsak a résztvevőknek szórakoztató, hanem azoknak is, akik kívülről nézik. Főképp, ha olyan játszótársakkal játszol, mint Mucsi Zoltán, Csuja Imre és Badár Sándor.

Fröccs társasjáték
Korosztálytól függetlenül mindenki élvezni fogja a társasjáték menetét

Soma le akarta itatni a többieket

A négy sztár könnyed hangvételű játékában egymást váltották a feszült pillanatok és a nagy röhögések. A hírességek kocsmahősök szerepébe bújva próbálták a legtöbb fröccsöt eladni, és persze abból a legnagyobb vagyonra szert tenni. Ha pedig üzletelés, akkor alkudozás. A kofárkodás során az is egyértelmű, hogy a három színész egymás szívatását sem hagyhatta ki. Soma mint jó házigazda, néhány pohár fröccsel is vendégül látta játékostársait, bár elmondása szerint az is a stratégiája része volt, hogy leitatja ellenfeleit.

Ha kíváncsi vagy, kinek ment kifejezetten nehezen a társasjáték, és ki lett végül a győztes, nézd meg a könnyed szórakozásról készült videót:

További színes híreinket se hagyd ki! Böngéssz cikkeink között:

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •