valteri bottas f1 pilóták
(Fotó: Valteri Bottas/Instagram)

A hihetetlenül izgalmasra sikeredett Magyar Nagydíj után szokásos egyhónapos nyári szünet vette kezdetét a Forma-1-ben. Ilyenkor a száguldó cirkusz pilótái a jól megérdemelt pihenésüket töltik, mielőtt augusztus végén újult erővel csapnának bele a szezon második felébe. A legtöbben szétszélednek a nagyvilágban, mások pedig még a vakációjukon is együtt mulatnak. De vajon, hol töltik szabadságukat és mivel kapcsolódnak ki ezalatt a négy hét alatt a legnagyobb F1-es pilóták? Mutatjuk! Tipp: Hamilton egyedül állt fel a rajtrácsra, eltaktikázta a Magyar Nagydíjat, mégis harmadik lett

Lewis Hamilton: Tommy Hilfilger hajóján is felbukkant

A világbajnoki pontverseny első helyén álló angol pilóta egy ismeretlen tengerparti helyszínen töltődik. Hamilton láthatóan jól érzi magát, napközben barátaival biciklizik és persze betartja szigorú edzéstervét is, hogy a legjobb formájában állhasson majd rajtrácsra a Belga Nagydíjon. A hétszeres F1-es pilóta pár napja egyébként az amerikai divatikon, Tommy Hillfiger hajóján is múlatta az időt. Ez is érdekelhet: Lewis Hamilton kutyája jó dolgában áttért a vegán életmódra

 

Max Verstappen: Barátnőjével élvezi a szabadságot

A Red Bull holland versenyzője, aki idén Lewis Hamilton legnagyobb kihívója, pár napja már a Karibi-térségben piheni ki az éved első felének megpróbáltatásait. Max desztinációja céljául a Hollandia részét képező Saint Maarten-szigetére utazott barátnőjével, aki egyébként az a Kelly Piquet, akinek az apja nem más, mint a háromszoros Forma-1-es világbajnok Nelson Piquet.

A 2021-es évad nagy kérdése, hogy vajon ki kerül ki győztesen a Verstappen-Hamilton rivalizálásból. A két pilóta idén többször is összeakasztotta bajszát, de messze még a vége. Te kinek drukkolsz?

Lando Norris: A családi jachttal utazgat

A McLarenes Lando Norris kiemelkedő teljesítményt nyújtott a szezon első felében, olyannyira, hogy a nyári szünet előtt a tabella harmadik helyén zárt. Az angol pilóta a nyarat jobbára családi jachtozással tölti, horvátországi utazásai során pedig még Tom Coronel, WTCR-versenyzővel is összefutott. Tipp: Alonso a Drive Me Baby-nek: „A nők is lehetnek olyan kiváló versenypilóták, mint a férfiak”

A következő oldalon további F1-es pilóták nyári terveiről rántjuk le a leplet.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2