Fiat 500 L hetuleses modell

Kósa Anita, az AVON PR, reklám és digitális menedzsere imádja a férfias autókat. Szereti, ha egy autó dinamikus, gyorsan reagál, jól gyorsul és van benne erő. Szinte az össze márkától vezetett már autót az életében, köztük sportos, férfias modelleket. Most azonban egy hétüléses Fiat 500 L áll otthon a garázsában.

Miért egy Fiat 500 L-re esett a választásod?

Ha csak magamnak kerestem volna autót, akkor nem egy Fiat 500 L modell mellett döntök. Én ugyanis a kifejezetten férfiasnak mondott autókat kedvelem: legyen sportos, nagy és erős! A Fiat 500 L hétszemélyes változatáról valószínűleg senkinek nem ez jut eszébe. Nekem viszont olyan autó kellett, ami amellett, hogy elég elegáns ahhoz, hogy az AVON szóvivőjeként megjelenjek vele üzleti tárgyalásokon, rendezvényeken, arra is alkalmas, hogy a négy lányomat logisztikázzam vele A-ból B-be. Amikor a teljes család együtt utazik, akkor hatan ülünk a kocsiban, plusz a kutya. Kell a hely! Ilyen autót találni nem volt egyszerű, de a választásommal végül maximálisan elégedett vagyok. Még akkor is, ha ez kevésbé szól rólam, sokkal inkább a családi igényeinkről.

Fiat 500 L muszerfalMit szeretsz ebben a családi autóban?

Rengeteg dolgot lehet benne szeretni, de ha egy szóval kellene összefoglalnom, azt mondanám, hogy cuki autó. Ha valahol megjelenek vele, általában megmosolyogják, főleg ha kikászálódik belőle egyenként a négy lány és néha még a kutyusunk is. A Fiat 500 L egy igazán karakteres családi autó, semmiképp nem mondanám tucatautónak, tehát már csak emiatt is egy kincs. A hossza mindössze 4,35 méter, nincs az az érzésem benne, hogy egy hatalmas hodályban ülnék. És azon sem parázok, hogy hogyan fogok a belvárosban leparkolni vele. Mégis, a belső helykihasználása tökéletes, a hátsó sorban ülők sem nyomorognak, a nagy ablakoknak köszönhetően pedig nem szoktak rosszul lenni a gyerekek. A sok kis zseb nagyon hasznos, jól elférnek a kulacsok, és az utazás közben használatos apróságok. A magas építési módnak köszönhetően nagyon könnyű a be- és kiszállás, ami, mondanom sem kell, négy kisiskolással, akik táskákkal, hangszerekkel, tornafelszerelésekkel indulnak útra, elengedhtetlen. Imádom a belső kialakítását, igazi egyéniség, harmonikus és logikus a belső felépítése, a gombok, kapcsolók elhelyezkedése. Imádom a hifi hangzását is, ami már csak amiatt is tökéletes, mert nagyon jó az autó hangszigeteltsége. A Fiat 500 L nagyon könnyen vezethető, mégis dinamikus, szóval a vezetés minden pillanata élmény számomra!

fiat hetuleses autoMire használod, hova szoktál vele menni?

A vírushelyzet miatt nagyon keveset használom mostanában, az elmúlt három hónapban nem is tankoltam bele. Viszont amikor normál üzemmódban vagyunk, akkor napi szinten vezetem. Egyrészt ezzel zajlik a teljes gyereklogisztika, másrészt ezzel járok dolgozni és Budapestre tárgyalni. Értelemszerűen hosszabb, családi utakra is csak vele megyünk. Viszont ha már csomagot is vinni kell, például egy hosszabb külföldi útra, akkor muszáj autót bérelnünk, hogy elférjünk.

Az interjú a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3