fehér audi a3 sportback zöld ruhás nővel

Szűcs Dóra személyi asszisztens már kislányként is rajongott az autókért. Az óvodában az egyik kedvenc játéka az volt, hogy leült arra a padra, aminek a végére egy nagy játékormányt szereltek. Közben pedig azt képzelte, hogy a saját autóját vezeti. Akkor ez még csak álom volt a számára. Azóta azonban többféle modell is megfordult a kezei között, most éppen egy gyönyörű hófehér, 150 lóerős Audi A3 sportbackbe ül be nap mint nap.

Kislányként voltak játékautóid?

Több volt nekem, mint a fiú testvéremnek! Sőt, a Barbie babáimnak is kellett venni egyet, egy nagy, műanyag, piros Mercedest. Amikor ezzel játszottam, azt képzeltem, hogy én vagyok Barbie, és én vezetem azt a szép autót.

A szüleid mit szóltak ehhez a „fiús” énedhez?

Teljesen természetesen kezelték, hogy ugyanúgy érdekelnek az autók, mint a babák. Mindig azt mondogattam nekik, hogy alig várom, hogy nagy legyek, legyen saját autóm és vezethessek! Sokszor kértem, hadd üljek elől az autóban, hogy azt láthassam, amit a vezető lát. Aztán gimis koromban kértem anyukámat, hogy tanítson meg vezetni. De persze igaziból az autósiskolában tanultam meg vezetni.

Egyből sikerült minden vizsgád az autósiskolában?

Nem. Az első forgalmi vizsgán megbuktam, mert túl gyorsan mentem és nem tudtam leparkolni. Utána azt mondtam, hogy ha ennyin múlt az álmom, akkor nem is kell nekem jogsi! De nem adtam fel. Másnap hazamentem, és újból jelentkeztem a vizsgára, amit végül kitűnő eredménnyel sikerült teljesítenem.zöld ruhás nő fehér audiban

Lapozz, hogy megtudd, milyen autókat vezetett már Dóra.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3