bkk tanszuneti menetrend
Fotó: BKK

Az éves BKK bérlet mellé most akár egy Apple iPad Pro 11″-et is hazavihet az a szerencsés, aki 2021. december 1. és 2022. január 14. között megveszi a jövő évi Budapest-bérletet. De ez még nem minden, okostelefont, elektromos rollert, futóórát, e-book olvasót, power bankeket is kisorsolnak a vásárlók között. Ezt se hagyd ki: 3 tipp, hogy télen is biztonságos legyen az elektromos rollerezés

Az éves BKK bérlet megvásárolható a BKK ügyfélközpontjaiban, pénztáraiban vagy mobilapplikáción. Ezt követően már csak regisztrálni kell a játékra és máris esélyesek lehetünk az évindító ajándékok valamelyikére. Legkésőbb 2022. január 19-én 14 óráig kell regisztrálnia annak, aki szeretne részt venni a sorsoláson. A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt a természetes személyeknek szóló kedvezményes és összvonalas éves Budapest-bérletekkel.

A 2022. évre szóló havi, éves és egyéb bérletek már kaphatók. A Budapesti Közlekedési Központ mindenkinek ajánlja az éves bérletet. Akár 11 ezer forintot is megtakaríthatnak azok, akik kedvezményes és összvonalas éves Budapest-bérletet vásárolnak. Ez a bérlettípus 12 szelvényből áll (minden hónapra egy-egy használható), ezért a tulajdonosának nem kell aggódnia, hogy elveszíti az egész évre szóló bérletét. Az éves bérletekkel a BKK díjszabásában meghatározott érvényességi ideig utazhatnak.

Éves BKK bérlet nyeremény
(Fotó: BKK)

A pontos nyereménylista: egy Apple iPad Pro 11″, két Segway F40E elektromos roller, három Samsung Galaxy A52s mobiltelefon, három Garmin Forerunner 55 futóóra, öt Amazon Kindle (2020) e-book-olvasót, húsz Aqua vásárlási utalvány bruttó 20 ezer forint értékben (amely bruttó 50 ezer forint feletti vásárlás esetén váltható be az Aqua webáruházban), valamint harminc Xiaomi Redmi Power Bank.

Az ünnepek alatt is megvásárolható az éves BKK bérlet

A BKK az ünnepek alatt is folyamatosan biztosítja a jegy- és bérletvásárlást a fővárosban: a közlekedési mobiljegy a nap 24 órájában megvásárolható mobilapplikáción keresztül, a BKK ügyfélközpontjai és pénztárai pedig 2021. december 24-e és 2022. január 1-je között ünnepi nyitvatartással várják a vásárlókat, valamint azokat az ügyfeleket, akik a közösségi közlekedéssel kapcsolatos ügyeiket szeretnék intézni. Az ünnepi nyitvatartás megismerhető a BKK honlapjának értékesítésipont-keresőjében, ahol akár helyszínre, akár nyitvatartási időre is keresve megtalálható a legközelebbi ügyfélközpont, pénztár vagy jegy- és bérletkiadó automata.

A nyereményjáték részleteiről bővebben a BKK weboldalán lehet olvasni.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •