gyógyszertár gyógyszer házhoz szállítás
(Fotó: senivpetro/Freepik)

Pár hete mi is beszámoltunk róla, hogy a NetPincér hamarosan foodpandaként működik tovább. Mától pedig már hivatalosan is elérhető a fogyasztók számára a foodpanda.hu és a foodpanda mobilalkalmazás. És ez még nem minden: a vállalat egy olyan nagy dobással is elindul, ami mostantól sokak mindennapjait könnyítheti meg. Tipp: Ezek a legújabb Michelin-csillagos éttermek Budapesten

Gyógyszer-házhozszállítás eddig még nem volt Magyarországon

foodpanda
(Fotó: foodpanda)

A foodpanda már sokkal több, mint egy ételrendelő platform – hiszen szinte bármit kiszállítanak, amire a vásárlóknak rövid időn belül szüksége lehet. És hogy mennyire széles a foodpanda kínálata: Október elejétől az egyik országos gyógyszertárhálózat által kínált gyógyszereket is megrendelhetjük a foodpanda kiszállítással, így mostantól akár 30 percen belül az otthonunkba hozzák a fájdalomcsillapítót, egyéb – több mint 700 – vény nélkül kapható gyógyszereket és egyéb patikai termékeket.

November végéig ingyenes a házhoz szállítás

A foodpanda gyógyszer-házhozszállítás tervezett indulása első körben teljes budapesti lefedettséggel október elejére várható több tucat patika bevonásával. Sőt, november végéig ingyenes házhoz szállítással próbálhatod ki te is gyógyszerrendelést. A tervek szerint még a hónapban elindul a szolgáltatás olyan nagyvárosokban is, mint Debrecen, Miskolc, Pécs, Szentendre, Szeged, Győr, Kecskemét, Szombathely, Székesfehérvár és Eger. Év végére pedig minden nagyobb városban, több mint 100 patikából lesz elérhető a szolgáltatás. Ezzel is valóra váltva a cég ígéretét, miszerint az új márkával a magyaroknak elsők között legyenek elérhetők olyan új kényelmi szolgáltatások, amikre eddig nem volt példa.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •