chris labrooy porsche 911 hattyú
(Fotó: motor1.com)

Chris Labrooy munkáit korábban már mi is bemutattuk nektek, a skót digitális művész szürreális képeinek fő témája és inspirációja gyakran kedvenc autómárkája, a Porsche. Chris legismertebb műveiben a kedvenc modelljét, a 911-est ábrázolja képtelen helyzetekben. Az egyik ilyen képéből lett most valóság, köszönhetően magának a Porschének, ahol csak egy különleges alkalomra vártak a tervezők, hogy végre megalkothassák az úszó 911-et. Ezt se hagyd ki: Elképesztően szürreális Porsche-fotósorozat Chris Labrooy-tól

Egy hattyú úszógumi alapra építették a Porsche 911-et

porsche 911
(Fotó: motor1.com)

A Porsche Kína azzal ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, hogy Chris Labrooy híres 3D hattyúgrafikáját igazi autóvá alakította. Az autógyártó ezzel a különleges installációval tiszteleg az első Kínában eladott Porsche előtt. A felfújható hattyú úszógumi alapra épült Porsche 911-es modellt egy sanghaji múzeumban állították ki a látogatók legnagyobb örömére.

„Nagyon nehéz elmagyarázni, hogy mivel foglalkozom. Személy szerint digitális képkészítőnek hívom magam, aki a művészet és dizájn kereszteződésében találta meg a saját stílusát” – mondta korábban a Porsche magazinnak adott interjújában a skót művész. A képek egy része a valóságot ábrázolja, a szürreális, fotórealisztikus elemeket pedig a CGI-technológiával valósítja meg a fotográfus.

 

Chris Labrooy egyedi stílusával hamar felkeltette a legnagyobb cégek érdeklődését, többek között dolgozott már a British Airways-nek, a Nike-nak és az Apple-nek is. Kedvence azonban minden kétséget kizáróan az autók és a valóság manipulálása. „Véleményem szerint az összes fogyasztási cikk közül az autók azok, amelyek a legtöbbünk számára jelentik a vágyaink legfőbb tárgyát.” Chris Labrooy további Porsche 911-témájú képeit és egyéb munkáit megtalálhatod a művész rendszeresen frissülő Instagram-oldalán.

Az alábbi cikkek is érdekelhetnek, ne hagyd ki ezeket se:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •