Britney Spears apja lemondott lánya gyámságáról.
Mindeközben Britney Spears apja lemondott lánya gyámságáról (Fotó: Britney Spears/Instagram)

Jövő héten érkezik a Netflix kínálatába a Britney vs Spears című dokumentumfilm, amely a világsztár hírhedt gyámságát hivatott bemutatni. A film előzetese éveken át tartó tényfeltáró munka eredményeit, sosem látott, exkluzív interjúkat, telefonhívások felvételét és kiszivárgott dokumentumokat ígér. A dokumentumfilm egyébként stílusosan éppen aznap – szeptember 28-án – debütál, amikorra Britney ügyének újabb, vélhetően utolsó tárgyalási időpontját tűzték ki. Témába vág: Megkérték Britney Spears kezét, aki heteken belül szabadulhat apja karmai közül

Britney kontra Spears

„Csak vissza akarom kapni az életemet. Britney-t elhallgattatták, hogy ne szólalhasson fel az életét meghatározó dolgokban. Sosem volt senkije, akiben megbízhatna, se az anyja, se az apja. Britney mindig is attól félt, hogy a családja egy napon mindenétől megfosztja majd. Miről szólt a gyámsága valójában? És miért volt egyáltalán gyámság alatt, amikor már nem volt semmi baja? Több tucat gyámság alatt álló személyt képviseltem már bíróságon, de közülük egyiknek sem volt munkája, nem keresett pénzt. Britney nagyon sok pénzt keresett sok embernek” – hallhatjuk a sokat sejtető előzetesben.

Britney ügye egyébként éppen attól vett új fordulatot, hogy februárban bemutatták a Framing Britney Spears című dokumentumfilmet, írja a hvg.hu. Ez tulajdonképpen semmi mást nem tett, mint a maga töménységében összefoglalta azt a rengeteg, addig is nyilvános információt, amely arra utalt, valami nagyon nincs rendben azzal, hogy Spears hosszú évek óta nem dönthet egyedül élete egyetlen ügyéről sem. Azóta kiderült, hogy a gyámul kinevezett apja mennyi pénzt sajtolt ki lányából, hogy az elvileg Britney-t képviselő ügyvéd nemhogy nem az énekes érdekeit képviselte, de talán össze is játszott az apjával, és hogy a sztár még olyan kérdésekben sem dönthetett, hogy eltávolíthatja-e méhen belüli fogamzásgátlóját. Kíváncsian várjuk, hogy a Netflix kínálatába érkező Britney vs Spears, milyen újdonságokkal tud szolgálni.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •