bkk közösségi közlekedés
Kreatív alkotópályázatra invitálja a gyerekeket a BKK, amelynek témája a közösségi közlekedés (Fotó: BKK Facebook)

Habár jelenleg mindannyiunk számára a legjobb, ha minél többen részt veszünk a #maradjotthon-mozgalomban, ez kisgyerekes családoknak nem mindig egyszerű. Főleg igaz ez a home office-ban dolgozó szülőkre, akiknek igazi kihívás lehet huzamosabb időre lefoglalni a gyerek figyelmét. Ezért a Budapesti Közlekedési Központ alkotópályázatra hívja fel a koronavírus idejére otthoni karanténban rekedt családokat. A BKK pályázat felhívása a jelenleg otthonról dolgozó szülőknek szeretne egy kis segítséget nyújtani, méghozzá éppen a gyerekek lekötésével.

BKK pályázat: vegyél részt benne te is!

A kreatív játék szabályai roppant egyszerűek: a gyerekeknek nincs más dolguk, mint a közösségi közlekedés témájában alkotni valami érdekeset. A pályázati alkotás lehet rajz, festmény, készülhet gyurmából, legoból, duploból, kartondobozból vagy lényegében bármiből, amit otthon találtok, és fel tudtok használni, akár újra tudtok hasznosítani. Elő a Technokollal és a csillámporral, és alkotásra fel!

A közlekedés témájú alkotásairól készült fényképeket jövő péntek, március 27-e éjfélig kell beküldeni a sajto@bkk.hu e-mail-címre. Az e-mail tárgyába ne felejtsétek el feltüntetni: home office alkotópályázat. A legjobbaknak ítélt alkotások fényképeit a BKK a hivatalos Facebook-oldalán is közzé fogja tenni.

Annak ellenére, hogy most szó szerint a legjobb otthon, ha mégis halaszthatatlan dolgunk akadna, ne feledjük, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt a BKK március 19-től korlátozottan, tanszüneti menetrend szerint indít csak járatokat Budapesten. Emellett, ha még nem tettük, itt a legjobb alkalom, hogy e-jegyre váltsunk, ugyanis a BKK átmenetileg az ügyfélközpontjait is bezárja a járvány miatt.