Maradj Otthon Fesztivál maradjotthon koronavírus
A Maradj Otthon! Fesztivál a hazai sztárok segítségével arra bíztat, hogy a #maradjotthon-kampányt minél többen tartsák be (Fotó: Maradj Otthon! Fesztivál Facebook)

Megérkezett 2020 első zenei fesztiválja, ez a Maradj Otthon! Fesztivál. A legtöbb neves hazai fesztivál, klub és fontosabb koncerthelyszín közösen mozgósítja a magyar művészvilágot, és arra buzdítják a zenészeket, sztárokat és előadókat, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzetben ők is vegyenek részt a #maradjotthon-kampányban. Ennek megfelelően közösen indították el a virtuális Maradj Otthon! Fesztivált, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan koronavírus-járványt és maradjanak otthon.

#maradjotthon hestegből Facebook-fesztivál

A Maradj otthon! Fesztivál egy virtuális esemény, amely a teljes magyar fesztivál- és koncertszervező szakma támogatásával és összefogásával jött létre. A szervezők eddig száznál is több, százezres-milliós követőbázissal bíró hazai előadókat kértek fel, hogy a közös cél érdekében, rendszeresen jelentkezzenek be közösségi média felületeiken, osszanak meg képeket és filmanyagokat, amelyen megmutatják, mivel töltik mindennapjaikat odahaza a koronavírus ideje alatt. Ezzel ösztönözve követőiket és rajongóikat, hogy ők is kövessék példáikat.

“Célunk, hogy a leghitelesebb példaképek segítségével elérjük, hogy a közönségük valóban otthon maradjon. Csak ezzel segíthetünk abban, hogy a vírus ne terjedjen tovább” – mondta el Lobenwein Norbert az akció elindítója.

A cikk a következő oldalon folytatódik.