bkk bérlet fővárosi állatkert kedvezményes jegy
(Fotó: BKK)

A Budapesti Közlekedési Központ remek nyári programra hívja a közösségi közlekedést használó diákokat. Az augusztusban érvényes diákbérlettel kedvezményes árú belépőjegyet lehet váltani hétfőnként a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A nyáron vásárolt BKK-diákbérlet ráadásul most éves bérletet vagy MOL Bubi éves bérletet is ér! Olvass tovább  a részletekért. Tipp: Napi cuki: Kistapír született a Budapesti Állatkertben

A BKK-diákbérlet most több, mint bérlet

A BKK a „Több mint bérlet” kampánysorozatában augusztusban is újabb akciót hirdet. Ennek keretében a nyár utolsó hónapjában is megéri BKK-bérletet venni, hiszen az augusztus 1. és 31. között érvényes diákbérlettel kedvező áron, egységesen 2000 forintért lehet belépőt vásárolni a Fővárosi Állat- és Növénykertbe a hónap minden hétfőjén.

bkk bérlet állatkert
A kedvezmény 2021. augusztus 1-től 30-ig, hétfőnként vehető igénybe az augusztusban érvényes BKK-diákbérlet felmutatásával, helyszíni jegyvásárlás esetén

A kedvezményt minden 14. életévét betöltő diák igénybe veheti, hogyha a pénztárnál felmutatja érvényes diákbérletét és diákigazolványát. Az akció a közoktatási és felsőoktatási diákbérletre egyaránt érvényes, így az idősebb állatbarátok is kedvező feltételek mellett kapcsolódhatnak ki. Az ajánlat részleteiről ezen az oldalon tájékozódhatsz.

Ráadásul, ha július 1. és augusztus 31. között vásárolsz havi vagy negyedéves Budapest-bérletet, megnyerheted a 20 db éves diákbérlet vagy a 20 db éves MOL Bubi bérlet egyikét. A részletekért kattints ide. A teljesen megújult MOL Bubikat elsők között próbálhattuk ki tavasszal, és elmondhatjuk, hogy a közbringarendszer most lett igazán szuper! Tipp: Itt az új MOL Bubi, amit 30 percig ingyen használhatsz minden alkalommal!

Az alábbi cikkeink is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •