alternatív barátok közt befejezés berényi miklós szőke zoltán barátok közt utolsó része
Berényi Miklós a sorozat utolsó másodperceiben (Fotó: Fotó: UFA Magyarország/Blikk)

Huszonhárom év után ma este véget ér a magyar televíziózás történetének legsikeresebb szériája. A Barátok közt utolsó része számos meglepetést és csavart tartogat a rajongók számára, ezek közül minden bizonnyal az egyik legnagyobb, hogy két év után visszatér a sorozatba Berényi Miklós megformálója, Szőke Zoltán. Ezt se hagyd ki: Tiéd lehet egy darab a Barátok köztből. Elárverezik a sorozat lebontott díszleteit

Barátok közt utolsó része: Miklós felébred a kómából vagy sem?

A Szőke Zoltán által alakított antihős, Berényi Miklós a sorozat egyik legmeghatározóbb karaktere. Szombaton, a sorozat befejező részében végre kiderülhet, hogy Miki felébred-e az évek óta tartó kómából vagy meghal. A Barátok közt utolsó része és befejezése a színészek számára is meglepetés lesz, ugyanis több lehetséges befejezést is forgattak, így senki sem tudja, hogy végül melyik jelenttel zárul az RTL Klub kultikus sorozata. Az utolsó rész július 17-én szombaton 20 órakor kerül adásba.

várkonyi andrás barátok közt vili bácsi
Vili Bácsi, azaz Várkonyi András és a Mikit játszó Szőke Zoltán a Barátok közt egy korábbi jelenetében (Fotó: RTL Sajtóklub)

„Hoz egy döntést az ember, mint ahogyan én is meghoztam azt, hogy már nem volt mondanivalóm ebben a produkcióban. Úgy éreztem, hogy amit lehetett, kihoztam magamból és le is zártam magamban. Maradt persze mindig egy olyan érzelmi fonal, ami akarva akaratlanul megérinti az embert. Hogy most ez szentimentalizmus vagy a korral jár, nem tudom, de ott bent valami csilingel, és jó itt a falak között lenni” – mondta a Barátok közt utolsó része forgatásakor Szőke Zoltán.

Ezek az aktuális hírek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •