Szurkolói legyező
Téged is várnak a szurkolói legyezők! (forrás: instagram: ankafans)

Szurkolói legyező kollekcióval várja a nyári sporteseményeket a magyar legyezőmárka, az Anka Fans. Ha te is nehezen viseled a hőséget, de imádod a rendezvényeket, végy magadhoz egy legyezőt. Nem csupán tündökölni fogsz, de még a hideg fuvallatot is percek alatt magad köré varázsolhatod.

Szurkolói legyező az új sláger

Az idei nyár különleges lesz a sport szerelmeseinek. Egyrészt nézők százmilliói szorítanak majd kedvenceiknek az Olimpián, és a többek között Budapesten megrendezésre kerülő labdarúgó Európa-bajnokságon. Ha kíváncsi vagy, milyen lesz a hivatalos hazai olimpiai kollekció, itt megnézheted: A Punnany Massif klipjében debütál a magyar versenyzők olimpiai kollekciója.

A korlátozások feloldásának köszönhetően mindinkább megtelnek a teraszok, bárok, az otthonok nappalija szurkolói szentélyekké alakul. Piros-fehér-zöld színek fognak tündökölni az egész országban, éljünk akármelyik városban, faluban vagy községben. Ha azonban mégis úgy gondolod, jó lenne egy kicsit kitűnni a tömegből a legnagyobb hőségben is, akkor van egy ötletünk! Nézd meg, aztán pedig válaszd ki a nem mindennapi kapszula kollekcióból a hozzád legközelebb álló magyar legyezőmárka egyikét.

A népszerű kiegészítő márka alapítói, Bujdosó-Nagy Bianka és Jónás László az év elején kezdtek el dolgozni a szurkolói kollekción. A megálmodott kreációban kifinomultan ötvöződik a magyarok három színe, a piros, a fehér és a zöld. A kézzel készített nemzeti darabokkal azonban nemcsak stílusos lehetsz, hanem általuk igencsak praktikus viseletet is magadénak tudhatsz a nyári hőségben.

A 2021-es szurkolói kollekcióban többféle modellből választhatsz. A kisebb, összecsukható Palm Mini darabok pirosban és zöldben, míg a fehér Pebble Ria legyezők fehérben érhetők el. Előbbi kizárólag környezetbarát bambuszból, míg utóbbi részben papírból készült, műanyagot azonban egyáltalán nem tartalmaznak. Az elegáns legyezőket a sportszezon után sem kell eltenned, hiszen a nemzeti pomponokat könnyedén lecserélheted. Az Anka Accessories Package-ek különböző variációkban tartalmaznak pomponokat, így kedvedre váltogathatod a Francia Riviérát megidéző legyezők színeit, az öltözékednek megfelelően.

További divat tippjeinkért böngéssz kedvedre korábbi cikkeink között:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •