adidas olimpiai kollekcio
A magyar delegáció olimpiai kollekciója (fotó: adidas)

A közelgő olimpia várhatóan legnépszerűbb dalában debütál az Adidas legújabb sportruházata. A Punnany Massif klipje ugyanis nemcsak sportolókkal van tele, hanem a magyar delegáció olimpiai kollekcióját is bemutatja.

Dalban debütál az olimpiai kollekció

Világrekord szintű rap rész, pörgős ütemek, sokatmondó szöveg, igazi közösségi szurkolás: ez bizony nem más, mint a Punnany Massif TOKIIIOOOOO című dala, amely máris mindenkit a közelgő olimpiára hangol. A kitartást, a nemek közötti egyenlőséget, az erő feletti teljesítményt képviselő klipben az élsportolók mellett főszerepet kapott az Adidas legújabb kollekciója is. Ezen azonban nem lepődünk meg, hiszen a 2021-es olimpia magyar delegációjának ruházatát a márka készítette.

adidas kollekció
Üde és erőt sugárzó az új kollekció

A olimpiai kollekció tervezése során fontos szempont volt a nemzeti identitáshoz való kapcsolódás mellett az is, hogy a sportolók kifejezhessék egyéniségüket a változatos színek és grafikák által. Így vált a koncepció átfogó elemévé a UNITY IN DIVERSITY. Egy olyan eseményen ugyanis, ahol több nemzet, több sportoló és több sportág egyesül, fontos, hogy az egység mellett a diverzitás is szerepet kapjon. 

adidas kollekcio
Diverzitás alkotta Adidas kollekció

Magyar sportolók a modellek

A klipben a zenekar mellett olyan élsportolók is feltűnnek, mint Kozma Dominik, Kovács Saci, Kazi Tamás, Szilágyi Liliána, Márton Anita, Szabó Gabi vagy Baji Balázs. A dal mondanivalójának középpontjában a kitartás és az elszántság áll. Ezt tükrözi egy nemrégiben indult mozgalom is, az Olimpikon vagyok Instagram-oldal. A kezdeményezés célja az olyan ismert és hétköznapi emberek bemutatása, akik függetlenül a versenyszámtól képesek inspirálni másokat, példát mutatni a saját történetük által. A mozgalomhoz nemcsak élsportolók és ismert emberek csatlakozhatnak, hanem bárki, ehhez pedig csupán egy megosztásra van szükség. De ne is szaporítsuk tovább a szót, nézd meg nálunk a Punnany Massif videóklipjét és a magyar delegáció olimpiai kollekció bemutatóját:

További aktuális híreinket itt találod: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •