adele barátja instagram
(Fotó: Adele/Instagram)

Megszüntette az albumoknál a keveréses – shuffle – lejátszási módot a Spotify. Tette mindezt a világ egyik legnépszerűbb énekesnője, Adele kedvéért – írta meg a Telex. Ezt se hagyd ki: A legnagyobb titokban ment férjhez Dobó Ági – FOTÓ

Az énekesnő 30 című lemeze pénteken jelent meg, ezzel egyidőben vette le alkalmazásából a Spotify a megszokott funkciót. Adele lemezét óriási várakozás előzte meg, az énekesnő hat év után jelentkezett új albummal. Az új lemez a megjelenés pillanatától kezdve elérhető a népszerű streaming szolgáltatónál.

“Ez volt az egyetlen kérésem az állandóan változó zeneiparunkban! Nem ok nélkül teszünk az albumaink megalkotásába és a tracklistába ennyi törődést és megfontolást. Egy történetet mesélünk el a művészetünkkel és a történeteinket úgy kell meghallgatni, ahogyan azt elképzeltük” – indokolta Adele a Twitteren a kérését. Az énekesnő megköszönte a Spotify-nak, hogy teljesítette kívánságát. A streaming szolgáltató nagyvonalúan csak annyit reagált: “Neked bármit!”. Ez is érdekelhet: Cristiano Ronaldo autóinál csak az ölelése drágább

Adele népszerűsége töretlen

Adele hat éve kiadott, 25 című albuma az Egyesült Királyságban a leggyorsabban eladott lemez lett több mint 800 ezer darabbal. Új lemeze is sorra dönti meg a rekordokat. A Spotify-on a nap legtöbbet streamelt albuma lett pénteken, a megjelenés napján. De tarolt az iTunes-on is, 88 országban rögtön az első helyen nyitott. Az Apple Musicon 57 országban került rögtön az élre az album.

Az elmúlt egy évben leginkább fogyásával került a címlapokra Adele. Az énekesnő ugyanis több mint 40 kilótól szabadult meg életmódváltásának köszönhetően.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •