Extrém szállás
Fotó: pixabay.com

Kevés megnyugtatóbb dolog van annál, mint a természet lágy ölén pihenni. Sokan azonban ódzkodnak a sátorban töltött éjszakáktól, nem is beszéltve a modern vívmányok hátrahagyásáról. Szerencsére azonban ma már számos olyan extrém szálláshely van külföldön és belföldön egyaránt, ahol közvetlen közelről élvezhetjük a természetet. Cikkünkben ezekből szemezgettünk!

1. A lebegés szerelmeseinek alkotva

Ha szeretnél elzárkózni a külvilágtól, téged vár az ALTAR néven ismert úszóház. Sao Pauloban, a Mantiqueira-hegy lábainál elhelyezkedő minimalista stílusú ház biztosan ki fog téged is kapcsolni. A víz hullámzása, a kandalló melege, és a csend tökéletes összhangja csak úgy árasztja magából a nyugalmat. A napenergia felhasználásával működő épület tökéletes búvóhely a világ elől az év bármely szakában. Nem is beszélve a mindent feledtető reggeli kilátásról.

ALTAR úszóház
Kényeztető szállás a vízen
ALTAR úszóház
Lenyűgöző nappali kilátás
ALTAR úszóház
Naplemente más fényben

2. Extrém szálláshely a természet buborékában

Minden igényt kielégítő luxusra vágysz extrém környezetben? Amennyiben igen, téged vár Észak-Karolinában, azon belül is Hendersonville-ben, a Glamping Dome Experience kupolaház. Pezsgőfürdő, függőágy, valamint a természet végtelen közelsége tárul eléd megközelítőleg 700 négyzetméteren. További glampingekről itt olvashatsz: Luxussátrak a kertben, lakosztályok a fákon. Próbáltad már a glampinget?

Kikapcsolódás az erdőben
Kupolaház az erdőben
Luxus és kényelem
Festői élmény éjszaka is

Még nem ért véget, a különleges szállások a következő oldalon folytatódnak!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2