Audi Budapest Fashion Week

Február 2-6. között ismét jön a Budapest Central European Fashion Week. A BCEFW ezúttal több újdonságot tartogat: az eddigiektől eltérően a tervezők kreatív prezentációk keretében mutathatják be legújabb kollekciójukat. Az Audi pedig idén is támogatja a rendezvényt.

Az évente kétszer megrendezésre kerülő Budapest Central European Fashion Week régiónk egyik legmeghatározóbb nemzetközi divateseménye, melynek keretein belül a reflektorfény a hazai tervezők munkáira irányul. A most 11. alkalommal megvalósuló programsorozat 2023. február 2. és 6. között kerül megrendezésre. A 15 magyar, 2 lengyel és 2 szlovák divatmárkát felvonultató eseményre az exkluzív vendégek az Audi modelljeivel érkeznek majd a rendezvény helyszíneire, melyek közül két helyen, a Nemzeti Táncszínháznál és a Néprajzi Múzeumnál pedig az Audi modelljeit közelebbről is megismerhetik az érdeklődők.

D.Tóth Kriszta, Ördög Nóra és Gianni Annoni a Beauty Factory-n

A látogatók nemcsak az Audi prémium autóival, hanem a márka nagyköveteivel is találkozhatnak majd február elején. D. Tóth Kriszta, Ördög Nóra és Gianni Annoni is részt vesz majd az esemény „Beauty Factory” névre keresztelt programján, melynek keretein belül a résztvevő divattervezők által megálmodott kollekciókban vonulnak majd fel a vörösszőnyegen, így biztosítva nagyobb nyilvánosságot a Fashion Weeken prezentáló tervezőknek.

„A design és az elegancia a mi márkánknak is szerves része, így magától értetődő volt, hogy idén is komolyan támogatjuk a BCEFW-t. Számunkra azért is fontos ez az esemény, mert a budapesti Fashion Weeken résztvevő tervezők is hatalmas hangsúlyt fektetnek az innovációra. Mi az autógyártás, ők a divat területén törekednek arra, hogy újításokkal, formabontó megoldásokkal legyenek úttörői szakmájuknak. Mi nemcsak a mobilitásban, hanem az élet minden területén üdvözöljük az innovációt, és készek vagyunk támogatni azokat az elképzeléseket, melyek közelebb hozzák hozzánk a jövő megoldásait” – mondta el a rendezvény kapcsán Zakariás Fruzsina, az Audi márkaigazgatója.

Budapest népszerűsítése is fontos küldetés

Az esemény idén megújult koncepcióval jelentkezik, melynek köszönhetően még több réteghez juthat majd el a kortárs divat és még intenzívebben lesz jelen a rendezvény a fővárosban február elején. „Az év első divathetének fő programelemét, a kollekciók prezentálását idén stratégiai megfontolásból Budapest több ikonikus helyszínén tartjuk meg. Számos, sikeres nemzetközi példa bizonyítja, hogy egy ilyen kreatív esemény hatására megélénkül az érdeklődés az adott desztináció iránt. A nagy olvasottságú, nemzetközi újságírók és a kiterjedt követőtáborral rendelkező véleményvezérek tudósításai egy széles réteggel ismertethetik meg Budapest gyönyörű nevezetességeit, rendhagyó attrakcióit. Ezért is vállaljuk minden szezonban, hogy egy úgynevezett hospitality tourt szervezünk a számukra, melynek köszönhetően a város szépségei mellett a magyar ízeket is, vagyis a gasztronómiai kínálatot is megismerhetik. Célunk, hogy nemcsak a tervezők kreativitásán, hanem a helyszínek változatosságán keresztül is erősítsük Budapest regionális turisztikai szerepét és úgy általában véve az országimázst is” – nyilatkozott a koncepcióváltásról Jakab Zsófia, a Magyar Divat & Design Ügynökség vezérigazgatója.

Fotó: Porsche Hungária

Kapcsolódó:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •