zöld szepsegkiralynő verseny (853x1280) (2)
A Zöld szépségkirálynő egy tengerparti utat és egy modelliskolai képzést nyert

64 lány jelentkezett a víztakarékos autómosás úttörőjének számító GreenLine Clean idei szépségversenyére. A Zöld szépségkirálynő és az udvarhölgyek jövő nyáron együtt utazhatnak el a Balatonra egy Teslával.

Természetesség és jó kommunikációs készség kellett

Rendkívül erős volt a mezőny, több mint hatvanan jelentkeztek. A döntőbe a zsűri szavazatai és a Facebook-lájkok alapján húszan jutottak be. A versenyzők bemutatkoztak az öttagú zsűrinek, melyet Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter, Senánszky Flóra, Maróti Árpád, a GreenLine Clean tulajdonosa, valamint Varga Zoltán, a cég svájci képviseletének tulajdonosa alkottak. A zsűritagok pontozták az indulókat megjelenés, kommunikáció és összhang alapján – a nyertes Stoics Alexandra lett. Maróti Árpád, a GreenLine Clean tulajdonosa arról beszélt a versenyt követően, hogy számukra a legfontosabb a természetesség mellett a jó kommunikációs készség volt, amit sok lányban meg is találtak.

zöld szepsegkiralynő (1280x960)
A nyertes Stoics Alexandra lett

Teslával utazik jövőre a Zöld szépségkirálynő

A Zöld szépségkirálynő egy tengerparti utat és egy modelliskolai képzést nyert. Továbbá egy évig ő lesz a cég arca is, melynek során Weisz Fannival dolgozhat majd együtt. A zsűri értékelése alapján a 2. udvarhölgy Becker Vivien, az 1. udvarhölgy Juhász Boglárka lett. A 2020-as GreenLine Clean nagykövetének Stoics Alexandrát választották meg. A döntővel egyidejűleg a cég honlapján is lehetett szavazni a lányokra, a több mint tízezer voks alapján pedig az is kiderült, hogy a közönségdíjat Polgár Petra zsebelte be.

greenline szepsegverseny (1280x960)
Szép és környezettudatos indulók

A négy díjazott egyaránt részt vehet egy portfóliófotózáson. Jövő nyáron pedig együtt utazhatnak el a Balatonra egy Teslával, ahol elektromos hajó biztosítja majd számukra a nyugodt de egyben környezettudatos kikapcsolódást.

Fotók: Szőke Szabolcs

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •