Volkswagen T-Roc Cabriolet: Megérkezett a nyitott tetejű ékszerdoboz

Felkészült a nyárra és a napsütésre a Volkswagen városi terepjárója – tesztünket itt olvashatod el – , és csak arra vár, hogy meghódítsa Magyarországot. A T-Roc a jó idő beköszöntével már kabrió verzióban is elérhető, exkluzív, sportos megjelenésével és nyitott tetejével még több tekintetet vonz az utakon. Nézzük röviden, mi mindent tud a T-Roc Cabriolet!

Dinamikus külső és komfortos belső

Egyedi dizájnjának és sportos kupé formájának köszönhetően a T-Roc Cabriolet egyszerre megnyerő és tekintélyt parancsoló. LED-technikájú fényszóróinak köszönhetően az autó az éjszakát is uralja, különleges fény dizájnjának köszönhetően éjjel-nappal jól látható jelenség az utakon.

t-roc cabriolet
Az új T-Roc Cabriolet esetében fontos szempont a kiemelkedő szintű kényelem

Az új, nyitott tetejű T-Roc megemelt üléspozíciójával biztosítja a kilátást az útra. Elegáns kárpitozása, tágas és kényelmes belső tere pedig igazán komfortossá teszi az utazást. SUV kialakításának köszönhetően nem kell a terekről sem kell lemondania a kabriózás javára. Bőven jut hely a lábaknak a hátsó ülésen utazóknak is. A csomagok miatt sem kell aggódni, a T-Roc Cabriolet 280 literes csomagterében minden elfér, amire egy kellemes hétvégi kirándulás során szükség lehet.

A nyitott tetejű T-Roc szórakoztató útitárs

A Volkswagen T-Roc Cabriolet volánja mögött ülve könnyű figyelemmel kísérni a vezetési adatokat. A nagyfelbontású, 26 cm (10,25 col) méretű műszerfalnak köszönhetően nemcsak a sebességet és a navigációs utasításokat, de az éppen hallgatott dal címét is jól láthatjuk vezetés közben. Az opcionális Discover Media extra infotainment rendszer azoknak szól, akik hosszabb túrára vállalkoznak a Volkswagen T-Roc Cabriolet-tel. 20,3 cm-es (8 colos) kijelzőjével, és Európa térképével nemcsak szórakoztató útitárs, de igazi másodpilóta is lehet egy kabriótúrán.

t-roc cabriolet magyarország
Szuper társ egy kellemes hétvégi kiránduláshoz

Még nagyobb biztonságban érhetjük el úti célunkat

A T-Roc Cabriolet több vezetést segítő funkcióval is fel lett szerelve. A gyalogosfelismerő funkcióval ellátott „Front Assist” vészfékasszisztens, az ACC adaptív távolságtartó automatika már alapfelszereltségben is elérhető, hogy az autóval utazva mind a sofőr, a mind a környezete biztonságosan célba érjen. Az autóhoz olyan extra asszisztensek is elérhetők, mint az opcionálisan választható „Blind Spot” holttérfigyelő rendszer, a „Park Assist” parkolássegítő rendszer, valamint a forgalmi torlódás asszisztens.

Az autó alapfelszereltségben, 1.5 TSI ACT 110KW/150LE motorral 10 007 510 Ft-os áron érkezik majd a hazai márkakereskedésekbe.