velencei nemzetközi filmfesztivál tilda swinton
A filmfesztivál egyik díjazottja: Tilda Swinton

Ahogy korábban megírtuk, a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál idején 36 Lexus szállította a világ legismertebb és elismertebb színészeit, rendezőit és más hírességeit. Tavaly többek között Brad Pitt, Scarlett Johansson, Jude Law, John Malkovich is élvezhette a Lexus kényelmét. Idén pedig olyan hírességeket szállítottak a luxusautók a rangos filmművészeti seregszemlére, mint Pedro Almodóvar, Tilda Swinton, Vanessa Kirby, Alessandro Gassman, Anna Foglietta vagy épp Oliver Stone.

Sztárok és Lexus: itt vannak a lenyűgöző képek

A Velencei Nemzetközi Filmfesztivál a maga nemében egyébként is egyedülálló rendezvény. Ám most még különlegesebbé tette, hogy a filmvilág híres szereplői maszkban jelentek meg. A koronavírus-veszély miatt szigorúan vették a személyes távolságtartás szabályait is. A Lexus egy lenyűgöző képsorozaton örökítette meg, amint a sztárok a Lexusokból lépnek ki a vörös szőnyegre. A velencei Lidóban olyan hírességek tűntek fel, mint Pedro Almodóvar, Alessandro Gassman, Oliver Stone, Giorgina Rodriguez, Vanessa Kirby, Salvatore Esposito, Pierfrancesco Favino, Tilda Swinton (aki Arany Oroszlán díjat kapott a Lifetime Achievement című filmért). Továbbá a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál házigazdája, az ünnepelt olasz színésznő, Anna Foglietta.

A Velencei Nemzetközi Filmfesztivál sztárjai a Lexusok kínálta kényelemben utazhattak a rendezvényhelyszínek között. Erről 36 prémium öntöltő hibrid elektromos hajtású autó gondoskodott 11 napon át. A Lexus-flottában két igazi újdonság, az UX 300e és az LC Convertible is feltűnt.

“Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy már négy éve részesei lehetünk a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál eseménysorozatának. Ez az idei rendezvény ráadásul a megújulás, az újjászületés fontos momentuma is az egész világot megrázó krízis után. A Lexus idén még szorosabbra fűzi kapcsolatát a mozival, vagyis azzal a világgal, amelyhez annyi közös érték köti – például a lenyűgöző élmények megteremtésének szándéka. Akár egy művészfilmről, akár egy Lexus-modellről beszélünk, bátran kijelenthetjük, hogy azonos eszközökkel hatnak az érzelmekre. Elmélyült szakmai tudással és a részletek hihetetlenül gondos kimunkálásával” – fogalmazott Maurizio Perinetti, a Lexus olasz divíziójának igazgatója.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •