A 2015-ös Balaton Soundon bemutatott gyúrós táncáról elhíresült Pumped Gabo egy csapásra az ország izomcelebe lett. Az elmúlt években alig volt olyan szórakoztató műsor, amiben ne tűnt volna fel a testépítő influenszer. Gabo most Tatár Csilla #feedbement című, YouTube-on megtekinthető műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, pontosan miből is él, szúrta ki 24.hu. Ezt se hagyd ki: Rendesen kigyúrta magát Schobert Norbert 17 éves fia

Pumped Gabo saját maga hőse lett

„Én gyúrok, szolizok és fodrászhoz járok. Abból finanszírozom, hogy felteszem az Instagramra, az emberek jól szórakoznak rajta, vásárolják a dolgokat, amiket megveszek, ebből. Én igazából egy percet nem dolgozok, csak hobbinak élek. Ez az élet értelme, hogy jól legyél, jól érezd magad minden nap.”

 

Pumped Gabo többek között arról is beszélt, milyen jól jött volna neki régen, ha olyan figurákat követhet gyerekként és tinédzserként, amilyen ő maga. „Régebben tök jó lett volna, ha van egy olyan gyerek, mint mondjuk én, és tudom magamat követni az Instagramon. Van egy ilyen mondás, hogy legyél az a hős, akire akkor volt szükséged, amikor fiatal voltál.”

Az interjú egyébként merőben eltér minden eddigi Pumped Gabo interjútól, itt ugyanis előjön az izomceleb egy kevésbé ismert oldala is. Mint ahogy a videó leírásában is kiemelik, Gabo szokásos #gyurunkmegmenükbulizunk posztjai mellett megtalálhatók olyanok is, amik a környezetvédelemre ösztönöznek, és az is biztos, hogy több ezer fiatal Pumped Gabo Instagram-oldalán hallott először David Attenborough netflixes filmjéről. Ha érdekel Pumped Gabo vicces interjúja, kattints ide.

És ezeket a sztárhíreket olvastad már?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •