mol limo mercedes shooting brake
Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Idén 50 elektromos Smarttal, majd 150 KIA Picantóval bővült a MOL Limo flottája, a karácsonyi időszakban pedig két, nagy csomagterű modellel gyarapodik az autómegosztó. Ezentúl 10 Mercedes-Benz CLA Coupé és 10 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake közül is választhatunk.

Változnak a percdíjak

Az új modellek havi díjas konstrukcióban 119, alkalmi felhasználás esetén 129 forintos percdíjjal használhatók. A szolgáltatás további fejlesztése érdekében a Limo emeli az alkalmi felhasználók számára megszabott percdíjakat – ezekről az autómegosztó honlapján tájékozódhatunk. A havi díjas felhasználók továbbra is változatlan áron érik el a szolgáltatást. Aki a magasabb kategóriájú Mercedes-Benz A-osztály modellel szeretne autózni 99 forintos percdíjért teheti meg továbbra is.

mol limo mercedes
Mercedes-Benz CLA

Bővül a MOL Limo lefedettsége

A Mol Limo december folyamán a szolgáltatási területét is bővíti, ezentúl a XI. kerületi Madárhegy városrészben, sőt Kőbánya-Kispest bizonyos részein élők számára is elérhetővé válik a szolgáltatás. Nyár óta egyébként a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre is eljuthatunk a közösségi autómegosztó járműveivel. Mára az eredetileg 300 autóval induló flotta 470 járműből áll, ezzel párhuzamosan növekedett a szolgáltatás lefedettsége is. A szolgáltatási zóna 60 négyzetkilométerről 80-ra bővült az elmúlt több mint másfél évben.

mol limo e-auto
Az elektromos VW az örök kedvenc; fotó: MOL Limo Facebook

Az autómegosztó szolgáltatások megállíthatatlanul terjednek, egyes előrejelzések szerint 2021-re világszerte körülbelül 14 millióan veszik majd igénybe a carsharing nyújtotta lehetőségeket.

Forrás: Napi.hu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •