Szex az autóban: biztonság mindenek előtt!

Miként a telefon gombjainak nyomkodása is kifejezetten balesetveszélyes, úgy egy könnyed szexuális kaland is hamar válhat halálos légyottá. Mielőtt egymásnak esnétek, feltétlenül állítsátok le az autót, és parkoljatok le vele! A téli időszak beköszöntével az intenzív mozgolódásotok ugyanis könnyen útnak indíthatja az autót a csúszós úton.

Vezetés közben ne is próbáljatok meg teret engedni vágyaitoknak. Évente több – esetenként halálos – baleset is amiatt következik be, mert a szexuális izgalom hatására a vezető megfeledkezik arról, hogy éppen közlekedik.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

 

Bújócskára fel!

A kíváncsi szemek elől minden esetben érdemes elrejtőzni. Parkoljatok lehetőleg olyan helyen, ahol nem láthatnak meg a járókelők. Persze vannak, akik kifejezetten izgatónak találják, ha rajtakapják őket, mégsem kellemes az autó helyett egy zárkában tölteni az estét. A nyilvános szex a törvény értelmében ugyanis akár két év szabadságvesztéssel is büntethető. Ha kiderül, hogy 14 évnél fiatalabb személy is látta az aktust, akkor akár 3 év börtönbüntetés is kiszabható. Figyelem: a parkoló is nyilvános helynek számít!

Hasonlóan fontos észben tartanotok, hogy az autó nem hálószoba. Az autós szex egyik alapszabálya emiatt, hogy soha ne vetkőzzetek teljesen meztelenre. A magatokon hagyott ruhanemű nem csupán abban lesz a segítségetekre, hogy elkerüljétek a bőrötök kidörzsölődését, megvéd a hirtelen rátok bukkanó kukucskálóktól is. A rövid szoknya vagy ruha viselése ezért erősen ajánlott, sőt, igazi sátorként is funkcionálhat, ráadásul a téli hidegben egy kis extra meleget is nyújt.

Car Studio GIF by ZI Italy - Find & Share on GIPHY

 

Mielőtt elmerülnétek egymás felfedezésében, győződjetek meg arról is, hogy az automatikus világítást kikapcsoltátok. Így, ha mégis rátok nyit a sötét téli estén egy járókelő, a kinyíló ajtó nem árasztja el fénnyel az autót, így rejtve maradhattok még egy darabig.

A cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3