otthoni kozmetikai kezelés
Forrás: Freepik.com

A tavaszi szépészeti eljárások ideje bekopogott – ilyenkor nem csak a természet, mi magunk is szeretnénk megújulni. A kozmetikai kezelésekre azonban mostanában nem könnyű eljutni, hiszen a pandémia miatti korlátozások a szépségipart sem kímélték. A szalonoknak jó ideig be kellett bezárniuk, az újraindítás pedig még sokáig korlátokhoz kötött. De szerencsére nem kell lemondanunk a professzionális kozmetikai kezelésekről, mivel számos olyan készülék létezik már, amellyel mi magunk is elvégezhetjük biztonságosan az arc- vagy testkezelést. Igaz, ezek a készülékek egyszeri beruházásként nem épp olcsók, de áruk többszörösen is megtérül, hisz kiválthatják a kozmetikába járást és hosszú távon megtérülő befektetésnek bizonyulnak. Cikkünkben most öt olyan profi otthoni szépségkezelés következik, amelyekkel tökéletesen szépülhetünk, anélkül, hogy kimozdulnánk.

1. Arctisztítás masszázzsal

A szép, tiszta arcbőr alapja minden otthoni szépségápolási rituálénak. A FOREO Luna™ 3 szónikus arctisztító készülék arctisztító készülék mindössze egy perc alatt képes eltávolítani az arc szennyeződéseit, a faggyút és az elhalt hámsejteket, így az utána felvitt krémek, hatóanyagok rendkívül hatékonyan szívódnak fel a megtisztított bőrbe – akár egy profi kozmetikai kezelés során. A finom sörtéinek köszönhetően mélyrehatóan és tökéletesen tisztítja a bőrt, de közben erősíti is a szöveteket. Különösen a ráncosodásra hajlamosabb területeket célozza meg: feszesíti, és felemeli a bőrt, azaz anti-aging hatással is bír. A szónikus arckefe 16 fokozatban állítható tisztító és masszírozó programválasztékkal rendelkezik, melyeket a mobilunkra letölthető Foreo For You mobilalkalmazással irányíthatunk.

 

2. Anti-aging arckezelés galvánárammal

Kicsi, elegáns és hatékony – a Nu Skin ageLOC Galvanic Spa egy olyan hatékony technológiával működik, amelynek célja az öregedési folyamatok lassítása. Az ageLOC Galvanic Spa  otthoni szépségápolási készülék egy speciális anti-aging géllel együtt használva elhalványítja a ráncokat és barázdákat, valamint felfrissíti az arcbőrt. A készülék önszabályozó galvánáramot alkalmaz az öregedésgátló összetevők bőrbe juttatásához; ezzel a technológiával kozmetikákban találkozhatunk. Ez a sokoldalú készülék az arc, a test és a fejbőr számára kifejlesztett kiegészítőkkel és készítményekkel kombinálható, amelyekkel otthonod kényelmében vetheted magad alá egy igazi kozmetikai szépítkezésnek.

3. Arcfeszesítés mikroárammal

A mackófejre emlékeztető Foreo Bear arcfeszesítő készülék mikroáram és rezgések segítségével egész egyszerűen áttornáztatja az egész arcot, akár egy fitneszgép. A naponta végezhető 3 perces otthoni szépségkezelés anti-aging hatása bír, eredményeképp feszesebb, kontúrosabb arcfelszín érhető el. Stimuláló mikrovezetői tonizálják a bőrt, míg a pulzálás ellazítja az arcizmokat, kisimítva a bőr finom vonalait és ráncait. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. A fülek közötti nagyobb távolság lehetőséget ad arra, hogy a nagyobb arc-felületeken is használhassuk, ugyanakkor a finom vonalakat is precízen kezelhetjük. A BEAR készülék a Foreo For You applikáción keresztül irányítható, melyen az arc 5 különböző területére szabott egyedi arckezelés érhető el.

További hatékony otthoni szépségkezelésekért lapozz a következő oldalra! 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2