Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc két év után szakított (fotó: Kárpáti Rebeka/Instagram)

Két év után szakított Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc. A pár legutóbb az RTL Klub vetélkedő showjában szerepelt együtt, ahol a nézők egyik kedvenc párosa lettek. A szakítás oka nem egy harmadik fél és viharos elválásról sem lehet beszélni. “Egyszerűen elmentünk egymás mellett” – fogalmazott Kárpáti Rebeka. A pár már szét is költözött – írta meg az Index. Ezt se hagyd ki: Hivatalosan is világrekorder a magyar kislány, aki foggal húzta el Schwarzenegger autóját

A Fókusznak is meséltek Rebekáék a különválásról: “Nem volt tányérdobálás, harmadik fél, semmi ilyesmi nem volt. Egyszerűen csak elmentünk egymás mellett. Két vállalkozás, nagyon nehéz helyzeteken vagyunk túl. Kitartottunk egymás mellett, csak aztán valahogy elfáradtunk most így ebben. A köztünk lévő szeretet és tisztelet megmarad a jövőben is, csak egy másik szintre lépett” – nyilatkozta Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc a műsorban. Mindketten szűkszavúan nyilatkoztak. Elmondták: annyira friss még a dolog, hogy nehéz beszélniük róla.

Kárpáti Rebeka kedden egy hosszú, érzelmes posztban is búcsúzott a kapcsolattól és párjától közösségi oldalán. A bejegyzésben azt is elmesélte, nagyon szerette volna ha tovább tart a kapcsolatok és komolyabb szintre is lép, de úgy tűnik, nekik ennyi volt a szerepük egymás életében.

A bejegyzésre pár órával később Frohner Ferenc is reagált szintén az Instagramon. Mivel Rebeka letiltotta a hozzászólásokat, így volt párja posztja alá érkeznek a kommentek. Sokan bíznak benne, hogy nem végleges a döntésük, mert nagyon megszerették őket együtt a Nyerő Pároson keresztül. Akik követték a műsort, azok láthatták hogy végig kiálltak egymás mellett, csak egyszer volt egy kisebb vitájuk, tökéletes összhangban, humorosan oldották meg a feladatokat. Rengeteg vicces pillanatot okoztak a nézőknek és a verseny többi párosának is.

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •