rubint réka lánya schobert lara
(Fotó: RTL Magyarország)

Tíz év után ki kellett cserélni Rubint Réka mellimplantátumait. A fitneszedző nem titkolja, hogy ismét kés alá feküdt, ugyanis tíz év után ki kellett cserélni mellimplantátumait. Rubint Réka már férje ápolása mellett otthon lábadozik. Ez is érdekelhet: Schobert Norbi nem vesz autót a gyerekeinek, elárulta hogy miért nem

„Mindig a hitelességre törekedtem, és ez ezután is így lesz. Úgy érzem, tartozom annyival a követőimnek, hogy őszintén elmondom a csendesség okát. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, ez is én vagyok, mint mindig, most is vállalom önmagamat. Hiteltelen lennék, ha eltitkolnám a mellműtétet – szögezte le a Borsnak a fitneszlady, aki egészségügyi, nem pedig esztétikai okok miatt döntött a beavatkozás mellett.

Ahogy közösségi oldalán írja, a műtétet jó barátja, Dr. Krasznai Zsolt végezte, akit 17 éve ismer, profi plasztikai sebésznek és embernek tart. „Korábban megkaptam a “műnő” jelzőt, mert vállaltam, hogy a szülést követően meg lett plasztikázva a mellem. Vállaltam, mert ez is én vagyok. Nincs ebben semmi különös. Nos, 10 év után elérkezett a csere ideje és tegnap délután sikeresen meg is történt. A korábbi implantátummal nem volt semmiféle problémám, az eltelt idő miatt volt időszerű a csere” – írta Rubint Réka az Instagram-oldalára posztolt képhez, amelyen Dr. Krasznai Zsolttal pózol együtt.

Réka mellett természetesen mindvégig ott volt Schobert Norbi is, aki egy gyönyörű rózsacsokorral is meglepte a műtéten frissen átesett feleségét.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •