Schobert Norbi rubint réka
(forrás: rtl.hu)

Schobert Norbi szerint egy magyar átlagosan két havi fizetését költi el karácsonykor. Ő sem sajnálja ilyenkor a pénzt, milliókba kerül neki az ünnep – írta meg a Blikk.  Ezt se hagyd ki: Hihetetlen: emberi hajból készít ruhát egy magyar divattervező

A fitneszguru az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélt arról, hogy mennyit költ egy-egy karácsonykor. Felidézte egy régebbi emlékét is, amikor Rubint Réka egy több milliót érő órát kapott tőle a szeretet ünnepén. “10 évvel ezelőtt, amikor a szívbetegségemmel kórházban voltam, és nem volt biztos, hogy kijövök onnan, Rékának vettem egy nagyon szép karórát. Nem emlékszem, hogy hány millió, de nagyon sok millió forint volt. (…) Úgy gondoltam, ha kap egy szép karórát, az olyan, mintha időt adnék” – mondta Schobert Norbi.

Annak ellenére, hogy ennyit költ karácsonykor a fitneszguru, mégsem vesz meg mindent például a gyerekeknek. Ennek oka pedig az, hogy nem szeretné, ha gyerekei nem értékelnék a munkát és azt, hogy meg kell dolgozni a vágyaikért. “Mindent nem veszek meg a gyerekeimnek, pedig megvehetném – pont azért, mert a dolgokat maguktól kell elérni. Például, ha elutazunk egy távoli táborba külföldre, nem viszem őket első osztályú ülésen. Még akkor sem, ha mi úgy utazunk a Rékával. Egyszerűen azért nem, mert egy gyerek ne szülessen bele abba, hogy ő első osztályon utazik. Nem, nem. Szépen élje meg a pillanatot. És nem kapnak semmilyen drága dolgot. Kocsit sem veszek nekik. Meg kell maguknak keresni a pénzt rá” – fogalmazott a Schobert Norbi.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •